Щастливи сме да ви представим новата тема в онлайн училището за родители на списание "9 месеца" - "Подготовка за новороденото в болницата и у дома" с лектор Теодора Артинова, старша акушерка на Родилна зала и Родилно отделение, ПСАГБАЛ „Св. София“. 

"Как да се подготвя за бебето?" - въпрос, който всяка бъдеща майка си задава. Целувките и гушкането от първия миг не крият загадки, те просто се случват с лекота, но това не важи за багажа за родилното, документите, емоционалната настройка и всички останали малки подробности, без които, за съжаление, не може да мине големият ден. Усмихнете се, защото имаме решение на всички загадки по темата, няма да остане въпросителна без отговор. Освен вие, като чисто нова мама, новороденото също се нуждае от няколко основни неща в първите дни след раждането.

Страхът от неизвестното до голяма степен сковава майките, ограбвайки радостта и ведрото настроение - страшно ли е в болницата, какви са стъпките на прием, необходимо ли е да си направя клизма, кога и как се поставя упойка, трябва ли да пия вода, ще мога ли да кърмя веднага, а забранено ли е хапването? Това са само част от мамините вълнения, за които ще си говорим.

Мислите ли, че това е всичко? Подготвили сме и още любопитни акценти - ще дадем и ценни съвети за периода на подготовката  за бебчо и след това, предоставени от Boiron, един от най-големите производители на хомеопатични лекарствени продукти.

На финала, разбира се, ще спазим традицията с томболата, този път в списъка с подаръци ви очаква и сребърно колие „Бебешки крачета“ от capino.bg! Бъдете активни, коменирайте видеото, задавайте въпроси и споделете препоръките си.

Гледайте ни: