На 1 декември Bulgaria Mall постави началото на коледната изненада към вас!

bgmall

 

Тази Коледа ще бъде различна: https://www.youtube.com/watch?v=SIpbPOexdA4

От Bulgaria Mall са се постарали да направят месец декември още по-празничен и вълнуващ! Те ви очакват с разнообразни активности за малки и големи, които да ви накарат да вярвате в чудеса. Но преди да сме преминали към коледната им програма, която е наистина вълшебна, Bulgaria Mall имат един въпрос към вас – представяли ли сте си какво би било да получите подаръка, за който си мечтаете тази Коледа?

Bulgaria Mall имат изненада за вас! Просто трябва да си напишете желанието...на правилното място!

Ела в Bulgaria Mall на ниво партер в приказната къщичка на Дядо Коледа и пусни своето писмо с желание за перфектния подарък от 1 до 20 декември  – и с малко вяра, помощниците на Дядо Коледа могат да те посетят, за да сбъднат твоето желание! Просто си го пожелай...

Играта не е обвързана с покупка. Участие в играта се осъществява чрез попълване на талон, предоставен от Bulgaria Mall.  Описаният подарък в талона за участие трябва да бъде на стойност до 1000 лв. с ДДС, да се предлага в Bulgaria Mall или да бъде за благотворителност. Допълнителните условия са посочени в Правилата за участие в играта, които ще откриете на: bulgariamall.bg/christmaswishes.

А какво е Коледа без коледен дух и детски смях?

Магическа атмосфера и специална празнична програма ви очакват в следния график:

Дядо Коледа и Баба Коледа

 2bgmal

Гостът ни, дошъл ч-а-а-а-а-к от Лапландия, тази година е довел и своята мила Баба Коледа. Вашият малчуган може да разкаже за своите най-съкровени желания и да увери белобрадия старец, че е слушал през цялата година, в следните дни и часове:

Всеки уикенд /от 7.12 до 22.12/: 12:00 – 16:00 ч.

Ниво партер

Детски работилнички

christmas3

Пригтовили сме тематични работилнички за малчуганите, които искат да се развихрят и да покажат колко умело могат да създадат свои коледни аксесоари и картички. Обещаваме много добро настроение и щастливи усмивки!

14 и 15 декември: 12:00 – 13:30 ч.

Куклен театър

Този декември ще се потопим във вълшебния свят на най-любимите ни и неостаряващи детски приказки! Коледата никога не е била толкова забавна! Ще ни откриете на сцената на ниво партер всеки уикенд от 11:00 часа! Елате да се посмеем заедно.

Всеки уикенд: 11:00 ч.

Рождествен концерт на Госпъл Хор

75305529 1170942669744586 9126008053127184384 n

Насладете се на едни от най-познатите рождествени песни в изпълнение на София Госпъл Хор на живо в Bulgaria Mall

15 декември: 20:00 ч.


Тук може да следите пълната програма със събития на Bulgaria Mall: www.bulgariamall.bg/bg/events