Конкурс на списание „9 месеца“ с подкрепата на Хенкел България

За участие са поканени всички родители, които имат фотоси на своето дете с леген, пералня, с чисти (и не толкова чисти :) дрешки), с мивки, вани, простори, кошове за пране и всичко, което е свързано с ухаещите на чисто бебешки дрешки. Споделете с нас забавни спомени от пране и простиране със спретнати помощници и немирни бебета. Ако все още нямате такива снимки, грабвайте фотоапаратите - следващият месец е пред вас…

Очакваме снимката на вашето дете от 10 ноември до 10 декември на email pr@9m-bg.com. В полето SUBJECT (ОТНОСНО) напишете Rex. В писмото задължително напишете двете си имена, откъде сте, телефон и адрес за обратна връзка. В конкурса може да участва всеки родител, който ни изпрати снимка на своето дете, отговаряща на посочения регламент. Едно дете може да участва само с една снимка.

Снимките ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на „9 месеца” на 13 декември и ще бъдат публично достояние.

Конкурсът ще продължи до 12 януари 2012 г. Дотогава всички потребители на Фейсбук ще могат да разглеждат снимките на участниците. Ще обявим победителя на 13 януари 2012 г.. Той ще бъде избран от организаторите на конкурса – списание „9 месеца“ и Хенкел България.

С вашето участие в конкурса вие декларирате, че сте съгласни с посочените правила. Внимание! Не се допускат и ще бъдат изтривани нецензурни, обидни, агресивни и рекламни коментари, дискусии или линкове.

!Важно! Заради евентуалните опити за участие в конкурса ни със снимки, копирани от сайтове в интернет, изискваме изпращането само и единствено на оригинални снимки, които не са обработвани с никакви графични програми. Така в тях се пази информация за това кога и с какво е направена вашата снимка. Благодарим за разбирането!

Наградите

Голямата награда, предоставена от Хенкел България, е перилен препарат REX Baby Cotton Extract (в количество, необходимо за една година). Фирмата предоставя и 5 поощрителни награди - REX Baby Cotton Extract 2 кг. Специалната награда, предоставена от „9 месеца“, е едногодишен абонамент за книжното тяло на списанието и двугодишен абонамент за архива на „9 месеца” на www.9m-bg.com.

Новият специализиран перилен препарат REX Baby Cotton Extract на Хенкел България ЕООД е високоефективен, дерматологично тестван прах за пране, който не съдържа оцветители и е с хипоалергенен парфюм. Формулата му е специално създадена да не оставя следи по дрешките, които могат да раздразнят деликатната кожа. Но въпреки че е нежен към кожата, той е безкомпромисен дори към най-упоритите бебешки петна - от първите твърди храни до кръвта и замърсяванията от падането на детската площадка. Точно като памука, Rex Baby Cotton Extract е силен и същевременно нежен, което го прави перфектен за деликатната бебешка кожа.

Повече за продукта можете да видите тук.