30 май 2014 г.

Списание „9 месеца”, специално за празника на детето, участва на различни събития с много изненади, интересни викторини и подаръци. Вижте къде може да се забавлявате с нас:

City Center Sofia, 10 ч.

Expo4Kids – не е обикновено изложение, защото на него деца и родители се забавляват. Инициативите за деца са почти толкова на брой, колкото и изложителите. Очакват ви различни семинари, работилници за приложни занимания и интересни кътове за игри. От сп. „9 месеца” също сме приготвили изненади за присъстващите малчугани и техните родители.

City Center Sofia, 10 ч.

Очакваме ви на 1 юни в City Center Sofia, където детска академия „Земята и децата”ще представи всички свои занимания за малчуганите. Музикална академия, балетна школа, демонстрация по бойни изкуства – това са само част от изненадите, който ви очакват. Не пропускайте викторината на сп. „9 месеца”.

Веган Фест, Паметник на съветската армия, 10 ч.

Заповядайте пред паметника на Съветската армия в София на първия „София ВЕГ Фест”. Ще разберете как децата да растат здравословно и в хармония с природата. Веганите са хора, които подкрепят изцяло екологичния, здравословния и природосъобразния начин на живот. Те не използват в ежедневието си продукти от животински произход. Това е валидно както за храната, козметиката и медицината, така и за облеклото и всички предмети от бита и изкуството. Ще можете да опитате вкусна веган храна. Децата ги очакват много игри, състезания, викторини…

Зоологическа градина, 10:30 ч.

Издателство „Сиела”, списание „9 месеца” и Столична община канят всички деца и родители да се включат в празника за дена на детето, който ще се проведе в Зоопарк София на 1 юни от 10.30 ч. Най-добрите зумба-инструктори в София ще вдигнат градуса на настроението с истинска шоу-програма. Сп. „9 месеца” ще раздава списания, брошури за инициативата "С „9 месеца” на училище", мостри и подаръци. Ще се разиграе викторина с присъстващите майки. Ще станете свидетели на откриването на детската площадка „Моят град”.

Детски панаир София, градинката пред Народен театър, 10 ч.

В градинката пред Народния театър ще се проведе разнообразна програма от ателиета със свободен достъп за децата. Целта е да се предостави възможност на по-широк кръг семейства да се включат във всички културно-развлекателни и възпитателни инициативи. Децата ще се докоснат до света на творчеството, културата, образованието и спорта.

Парк „Заимов”, 11 ч.

Радио FM+, Столична община и сп. „9 месеца” ви каним на „Празник на детските усмивки”. Водещи ще бъдат Ива Дойчинова, Калина Стефанова, Теодор Койчинов. Ще има много подаръци, изненади и хубава музика. Ще чуем на живо Рафи, Жана Бенгендорф, Дамян Попов, Васко Чергов. Очаквайте и демонстрация по американски футбол, а градуса на настроението ще поддържат и мажоретките от Английската гимназия в София. Включете се в състезанието с ролери.

Пощенска кутия за приказки, Mall Bulgaria, 12 ч.

На 1 юни от 12:00 ч. в Bulgaria Mall ще бъдат представени най-добрите детски приказки, написани от малки и големи деца. В инициативата се включиха ученици от няколко софийски училища, както и възпитаници на Първо СОУ „Св. Седмочисленици” в Търговище. Четенето ще уважат любимите на децата Драго Симеонов, Ахинора, певицата Миленита, актрисите Мая Бежанска и Биляна Петринска. Организаторите от „Пощенска кутия за приказки” обещават много настроение, игри и изненади за малчуганите. Екипът на „9 месеца” също ще е с вас.

Очакват ви много изненади от Revive, Premium Health, Bepanthen, Lavera, Palmer’s, Green Life Ski & Spa Resort, SebaMed, Chipolino, Kanz, Interbaby, Cappy и много други.

 

Други предложения:

Площад в град Правец, 10:30 ч.

Малки и големи, пораснали и непораснали деца, заповядайте на чудния Бал на куклите и приказните герои, организиран от Арт-Къща Куклите. Веселбата ще се състои на 1 юни на площада в град Правец от 10:30 до 13:00 ч. Всеки може да дойде облечен като приказен герой, да носи любимата си кукла, подготвен танц, стихче или песен. С феите от Къщата на Куклите, които ще долетят специално за празника, можете да си изработите приказен герой и да я покажете на сцената пред всички. А на нея ще има клоуни, пантомима, танци, подаръци, феи, балони, приказки и мноооого смях! И още: Снежанка, Пепеляшка, Снежната кралица, Рапунцел, Елза и Ана, Червената шапчица, Златното момиче, Пинокио, Маша и мечока, Пипи, Томи и Аника...

ИКЕА празнува 1 юни с уикенд, посветен на децата

На 1 юни, между 11:00 и 15:00 часа, паркингът на магазин ИКЕА ще се превърне в арена на творчески игри, вълнуващи състезания, танци и разнообразни изненади по повод детския празник. Освен да се забавляват децата и техните семейства ще могат да научат повече за митичните скандинавски обичаи и традиции, както и да се насладят на страхотни циркови номера.

Южен парк, 10 ч.

Фондация „Нашите недоносени деца“ организира благотворителен базар „Подари мъничко вълшебство” в подкрепа на недоносените деца в България. Събитието ще се проведе на 1 юни при входа от страната на бул. „Гоце Делчев”. Базарът „Подари мъничко вълшебство” ще даде възможност да се почете Деня на детето по един забавен, но и социално отговорен начин – чрез подкрепа на каузата на недоносените деца в България. Ще има много изненади за малки и големи – прекрасни, оригинални, ръчно изработени предмети, красиви и много вкусни сладки и бонбони, книжки за малки и пораснали деца, картички, уникални бижута, сувенири... и още много, много красоти, предоставени от невероятните творци, доброволци към Фондацията.