Пренаталните мултивитамини стават все по-популярни сред бременните и кърмещи жени. Резултати от многобройни  изследвания и опитът на майки от цял свят показват, че мултивитамините за бременни са важни както за детето, така и за състоянието на майката.

Защо са толкова важни специализираните мултивитамини за бременните и кърмещи жени?

Те съдържат ключовите витамини, минерали, антиоксиданти и фитонутриенти, задоволяващи и най-специфичните хранителни потребности. Жените, които разчитат единствено на здравословната диета поемат риск. От една страна качеството на храната в днешно време е компрометирано и от друга – усвояването на полезните нутриенти може да е възпрепятствано от стомашно-чревни нарушения или по други причини. Същевременно бързоразвиващият се малък човек редовно трябва да получава хранителните компоненти, необходими за развитието му. За майката също трябва да има достатъчно, за да черпи енергия и бъде в добро здравословно състояние.

Модерният подход изисква пренаталните мултивитамини да съдържат DHA!

DHA (докозахексаенова киселина)  е важен структурен компонент на мозъка и недостигът й рефлектира негативно върху умственото развитие на плода. Оптималните количества DHA, включени в ежедневната диета на бременните намаляват риска от преждевременно раждане, когнитивни нарушения у детето и др. Приемът на докозахексаенова киселина, особено през бременността, играе ключова роля за нормалното развитие на зрението, централната нервна система и мозъка на плода. Специално за бременните и кърмещи жени обаче, се препоръчва DHA да бъде от водорасли, тъй като това е по-чистият източник. За сравнение, качеството на маслото от риба често може да бъде компрометирано, поради риск от наличие на опасни нива на живак и други токсини в състава му.

Доверете се на Nature’s Wayбезкомпромисно качество и 50 години опит в индустрията!

Nature’s Way е американска компания за производство на хранителни и диетични добавки, чиято дейност датира от 1969 г. насам. Брандът е особено популярен със своята серия Алайв – мултивитамини за мъже, жени, деца, бременни и кърмещи жени. Алайв мултивитамините са Whole food продукти, което означава, че освен стандартните витамини и минерали, съдържат и огромен набор растителни екстракти и екзотични антиоксиданти.

Серия Алайв / Alive на Nature’s Way включва и Алайв Пренатал и Алайв Complete Пренаталмултивитамини за бременни с растителна DHA от водорасли. Тези изключителни продукти съдържат богата палитра хранителни вещества с висока степен на усвояване.

Алайв Пренатал – под формата на вкусни желирани таблетки

151234226

Предоставя необходимите дози витамини и минерали, включително В-витамини, фолиева киселина, смес екстракти от плодове и зеленчуци (слива,  круша, ябълка, цвекло, ягода, краставица, домат, червена боровинка, череша, зеле, морков, цветно зеле, боровинка, гроздов сок, кайсия, папая, портокал, ананас, аспержи, броколи, брюкселско зеле, целина, зелен фасул, спанак, нар, акай), 50 mg докозахексаенова киселина (DHA) от водорасли в таблетка. Подсладени с оргáник сироп от тапиока и сок от сушена тръстика! С плодови аромати на ягода и лимон! Разфасовка: 75 желирани таблетки. Дозировка: Да се сдъвкват по 2 желирани таблетки дневно.

 

Алайв Complete Пренатал – под формата на софтгел капсули

151234225

Високодозиран източник на витамини и минерали, включително 400 mcg фолиева киселина, витамин С (калциев аскорбат), смес екстракти от овощни плодове и градински зеленчуци, натурален калций (Aquamin®) от червени водорасли, както и 200 mg DHA (Life’s DHA®) от водорасли в капсула. Разфасовка: 60 софтгел капсули. Дозировка: По 1 софтгел капсула дневно.

 

Алайв Пренатал и Алайв Complete Пренатал допринасят за намаляване на риска от дефекти на невралната тръба на плода и подпомагат правилното развитие на мозъка, нервната система и зрението му. Предоставят нежна грижа за майката – дават й изключителна енергия и поддържат кожата, косата и ноктите в перфектно състояние!

Официален вносител за България: Ревита ЕООД. За повече информация: 02/9530583.