Подготвили сме нещо специално за всички бъдещи и настоящи родители - темата за привързаното родителство е изключително важна и все повече буди интереса на семействата. Не пропускайте да ни гледате, защото съветите, които ще получите, са лесни за прилагане, а дори когато си мислите, че е много трудно и не можете да се справите в дадена ситуация, свързана с ролята ви на майка или баща, ценните уроци ще ви доведат до успех. Стана ли ви любопитно?

Някои от акцентите по време на дискусията ще бъдат насочени към връзката на мама и бебе след раждането, кърменето, съвместния сън, бебеносенето.

Няма да пропуснем да си кажем интересни факти и за отношенията между партньорите, баланса и удовлетворението в личен план. ,,Къде да спи новороденото" - при мама и тати или в отделна стая - това се питат голяма част от родителите. Друг от големите въпроси е "Ще се разглези ли мъникът, ако постоянно е носен и е до майка си?". 

Любовта е важна, но има ли граница в ласките и съвместните занимания у дома и защо е важно от раждането да положим добра онсова за бъдещото развитие на детето. Със сигурност горепосочените щрихи представляват интерес за българските семейства, ще бъдем щастливи да споделите време с нас и обещаваме - тази лекция от училището за родители несъмнено ще се превърне в една от любимите за вас - нашите верни читатели и зрители.

За да направим изживяването от виртуалната ни среща наистина съвършено, ще предтавим като втора тема ,,Хранене на кърмачета с млечна формула", д-р Светлана Тусчиева, специалист по хранене към Nutricia.

Както винаги ви насърчаваме - бъдете любопитни и задавайте активно своите въпроси под видеото. На финала ще има подаръци!

Ето и подробностите за тази специална среща:

  • Тема: Привързано родителство
  • Лектор: Ани Събева, консултант по бебеносене
  • Тема 2: Хранене на кърмачета с млечна формула", д-р Светлана Тусчиева, специалист по хранене към Nutricia.
  • Кога? 26 май, 10:30 ч.
  • Къде? Facebook - можете да гледате лекцията на:
  • Списание "9 месеца“ https://www.facebook.com/spisanie.9meseca/
  • С "9 месеца" на училище https://www.facebook.com/uchilishte.9meseca/
  • bg https://www.facebook.com/roditeli/