Продължава инициативата на списание „9 месеца” „Бебе на града”, чиято мисия е да насочи вниманието на обществеността към демографския проблем, за да се стимулира раждаемостта на регионално ниво.

Първото дете, родено на празника на конкретния град, ще бъде избрано за „Бебе на града”. Официалната част на събитието ще започне с церемония по орисването на новороденото от кмета на града. Кампанията ще продължи съобразно празничната програма на града, където ще бъде обявено кое е бебето и какво се е случило на церемонията по орисването.Подаръци за бебето на града, както и награди за активните жители на Велико Търново, отправили своите пожелания към новороденото, са осигурени от нашите партньори:

От A-Derma,за бебето на града са осигурили страхотни козметични продукти: Primalba почистващ гел 500 мл, Primalba почистваща вода 500 мл, Primalba крем кокон 100 мл, Primalba крем при смяна на пелени 100 мл и рамка за снимка. Фирмата не е забравила и посетителите. Един от отправилите своето пожелание към бебето на Бургас ще получи Hydralba UV лек крем, Мляко за тяло 400 мл, Sensifluid мицеларно мляко 200 мл и рамка за снимка.

Със съдействието на Dizain Baby първото родено бебе във Велико Търново на 22 март ще получи триколка с дръжка - Little Panda. Тя позволява да бъде бутана от мама или тати, но и да бъде управлявана от сладките, жадни за приключения, малки шофьори. Чрез предпазната рамка за детето и удобната дръжка за родителски контрол ще усетите удоволствието от безопасната и комфортна разходка. Подвижният сенник ще предпазва малките пътници от парещите слънчеви лъчи, а в пластмасовия багажник ще имате възможност да сложите необходими за вашето слънчице аксесоари. Маневрена, лека за управление и с модерен дизайн, триколката предоставя магични и незабравими мигове при отглеждането на всяко дете.

Партньорите ни отMilupaса осигурили голяма бяла плюшена Aptababy мечка и чаша Аптамил за бебето на града, както и награда за един от посетителите – чаша Аптамил 3.

Chipolinoще подарят на бебето столче за хранене "Парти" лайм. С лека и стабилна конструкция. С голяма табличка за хранене и комфортна седалка, лесна за почистване. Сгъва се лесно и компактно. Подходящ за деца с тегло до 15 кг.

Nivea Baby осигуряват удобство и комфорт за новороденото с бебешка раница, в която се съдържат нежен измиващ лосион за тяло 250 мл, нежен подхранващ крем сапун 100 г, мек бебешки крем 200 мл и почистващи кърпички Fresh&Pure 20 бр.  Към комплекта е включена и постелка за повиване. Вкъщи, на път или на почивка извън дома, удобната раницата NIVEA Baby, е задължителен спътник на Вашето бебе!

Страхотна детска кошара за игра осигуряваCryo Save.

В събитието взеха участие и приятелитее ни от Нурофен за деца.

Медийни партньори на кампанията: в. Монитор,Радио Витоша.

Със съдействието на Mall Велико Търново, хотел Елеганс Арбанаси и ресторант Люляка Арбанаси

Повече информация за събитието можете да намерите ТУК.