„Бебе на града” Пловдив 2014 е Румен Байрактаров. Бебето се роди с тегло 4200 г в 00:05 ч. сутринта в МБАЛ „Свети Пантелеймон – Пловдив”. Щастливата майка се казва Лилия Байрактарова от Пловдив и е на 26 год. „Много съм щастлива. Разплаках се от щастие, когато чух бебето да проплаква. Не очаквах Румен да стане бебе на града. Пожелавам на всички бъдещи родители да са по-смели и да не се притесняват”, каза развълнуваната майка малко преди официалното орисване на новороденото.

Благодарим за професионализма на медицинския екип в състав: д-р Карагюзян, акушерка Благоева и педиатър Гроздена!Жителите на града празнуваха заедно с екипа на списание „9 месеца” в централната част на града и през целия ден отправяха пожелания към новороденото. На официалната церемония в болницата дойде заместник-кметът на Пловдив Стефан Стоянов. Той отправи пожеланията си към новороденото, а сп. „9 месеца” му връчи почетна грамота за орисник на новороденото. Грамота получи и МБАЛ „Свети Панталеймон – Пловдив”.

Подаръци за Румен, както и награди за активните жители на Пловдив, бяха осигурени от нашите партньори:


A-Derma подариха на бебето на града страхотни козметични продукти – Primalba измивен гел 500мл, Primalba Почистваща вода без изплакване 500 мл, Primalba Крем кокон 100мл, Primalba крем при смяна на пелени 100 мл. Един от посетителите получи Hydralba UV лек крем, Sensifluid мицеларна вода 250мл, Sensifluid свръхобогатен пенещ се гел 250 мл + рамка за снимка + несесер.

Партньорите ни от Pufies осигуриха 6 пакета Pufies Fashion Collection Jumbo Pack размер mini и 2 пакета Pufies Fashion Collection Jumbo Pack размер midi, които ще стигнат за първите 3–4 месеца на новороденото.

Бебето, както и един от посетителите на нашето събитие получиха и подарък от Тео бебе – прах за пране 1,5 кг – лавандула, омекотител 1 л – лавандула, 2 пакета мокри кърпи Алое вера, два шампоана и два сапуна с аромат на бадем, душ гел с аромат на бадем и крем против подсичане.

Страхотно детско столче за кола осигуриха от Cryo Save.

От СБАЛАГ Селена подариха на новороденото активна гимнастика за бебета със забавни и стимулиращи дейности.

Подарък за бебето имаше и от Interbaby – красива хавлийка за баня с бродерия с триъгълна част за главичката – серия „Зайче". Спален комплект от 3 части за сладки сънища – серия „Седящо мече" и мултифункционален протектор от дишаща материя. А един от посетителите получи непромокаем лигавник от BOBOLI, за да бъде храненето забавно.

Подаръкът от Sevi Baby беше мултифункционална подложка за къпане с пълнеж, а един от посетилите на събитието получи комплект дрешки от две части.

Новороденото получи триколка с дръжка Little Panda от Dizain Baby.

Партньорите ни от Milupa осигуриха голяма бяла плюшена Aptababy мечка и чаша Аптамил за бебето на града. А двама от посетителите получиха чаши Аптамил 3.

Chipolino подариха на бебето столче за хранене "Парти" лайм.


Екипът на „9 месеца” пожелава на малкия Румен да расте здрав и щастлив!
Благодарим на всички граждани, които уважиха събитието ни!