Да бъдем смели в родителството е важно, защото децата усещат нашите емоции и колкото по-спокойни сме ние, толкова по-спокоен ще бъде и новият член на семейството. Притесненията са много, въпросите нямат край, но когато споделим своите трепети и вълнения с други бъдещи родители, когато специалист отговори на нашите въпроси, тогава идва и увереността, с която смело стъпваме напред и която ни помага с лекота да приемем предизвикателствата, които крие призванието да си родител…

С „9 месеца” на училище е мисия, на която ние сме силно отдадени. Удоволствие е за нас да виждаме вашите усмивки!


Благодарим Ви за доверието и възможността да бъдем близо до сбъдването на Вашата най-съкровена мечта.
Щастливи сме да Ви помагаме, приятели!

Очакваме Ви на нашите срещи за бъдещи и настоящи родители и през месец март. 10 града, в които можем да се срещнем, да обменим опит и да изживеем приятни, споделени, топли и цветни емоции! Заповядайте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Благоевград, Плевен, Стара Загора, Хасково и Видин. Важна информация по теми, които ви вълнуват силно в периода на бременността и след това, полезни съвети от водещи специалисти в областта, интересни подаръци и безброй усмивки обещаваме да получите на нашите събития!

Ето и някои акценти през март:

  • София

На 10 и 31 март ще бъдем в The Mall. Темите са: "Уроци по кърмене" и "Физиологични състояния на бебето", а лектори ще бъдат Елена Василева и Теодора Артинова. Датите за Park Center са 13 и 20. На 13 ще бъдем отново с Теодора Артинова, която този път ще говори за "Хранене и захранване на бебето", а на 20 март темата: "Развитие на бебето от 0 до 3 годинки" ще представи психолога Людмил Стефанов от Психологически център "Аз и Ние". 21 март (събота) Ви очакваме в Bulgaria Mall, за да разберем повече по темата: "Естествена бебешка хигиена" (ЕБХ) с Ани Събева. В Mega Mall ще бъдем на 27 март с Анелия Стойчева, която ще представи полезна информация по темата: "Естествено раждане". Тази събота сме в Paradise Center с Теодора Артинова, а темата е: "Първи грижи за новороденото".

  • Пловдив

В Пловдив ще бъдем на 14, 19 и 26 март. Ще си говорим с психолога Петър Петров за взаимоотношенията в семейството след появата на детето, с представител от Алианс на българските акушерки за обезболяването на раждането и с Теодора Артинова за това как да се подготвим за вълнуващия момент на раждането.
Важно е да отбележим – от месец март сме с нова локация – Plovdiv Plaza Mall, ресторант „Звезда”, ет. 3.
Очакваме Ви!

  • Варна

Как да обезболим процеса на раждане, как да храним кърмачето и кои са спешните състояния при бебето, ще научим този месец в Mall Varna. Очакваме Ви на 12, 19 и 26 март.

  • Бургас

Очакваме Ви в Burgas Plaza Mall на 12 и 26 март, темите са Кърмене и Първи грижи за новороденото.

  • Велико Търново

Лекцията през март във Велико Търново ще бъде на 27, ще си говорим за кърменето с Елена Василева. Ще бъде интересно, не пропускайте да се присъедините отново към нас в Сладкарница Неделя.

  • Благоевград

Очакваме Ви на 11 март в Noar Bar and Diner, за да разберем повече по темата: "Къпане и бебешка хигиена" от Илияна Чикичева и на 25 март в Младежки дом Благоевград, където ще си говорим за храненето и двигателната активност по време на бременността с Ани Атанасова.

  • Плевен

В Търговски център „Макси”  ще бъдем този месец на 19 и 26 март. Темите са: "Подготовка на дома за бебето" и "Обезболяване на раждането", а лектори ще бъдат Валя Велчева и представител от Алианс на българските акушерки.

  • Стара Загора

Заповядайте на 14 март в Ресторант Uniqato, за да разберем как да подготвим дома за появата на бебето от Ася Найденова и на 28 март в Регионална библиотека „Захарий Княжески”, където ще си говорим за нормалното раждане с представител от Алианс на българските акушерки.

  • Хасково

За майките от Хасково, този месец лекцията ще бъде на 21 март в Регионална библиотека „Хр. Смирненски”. Ще си говорим за кърменето, съня и бебеносенето със Светлана Делчева от Алианс на българските акушерки.

  • Видин

В Регионална библиотека „Михалаки Георгиев” ще бъдем през март на 27, темата е: "Захранване на бебето", а лектора: Д-р Марияна Чавдарова, Регионална здравна инспекция.

Още много интересни теми и важна информация, която да ви бъде в помощ  при подготвянето ви да станете родители, ви очакват на лекциите, които предстоят този месец.
Когато сме заедно, се учим лесно.
Когато се учим лесно, сме смели и уверени.
Когато сме смели и уверени, сме спокойни и щастливи.
А кой не желае спокойствие и щастие?


Очакваме Ви, приятели!
Заповядайте!