29 май 2014 г.

Грейс Слатъри, 31-годишна, родила четиризнаци - три дъщери и един син, след като преди това е сполетяна от четири спонтанни аборта. Любопитно е, че щастливият татко е бил придружен от полицейски ескорт от дома на двойката в Лимерик до болница „Ротонда” в Дъблин, за да стигне навреме за раждането.

Всичко се случило, когато водите на Грейс изтекли преди планираното цезарово сечение. Бебетата са заченати по естествен път, въпреки слуховете за асистирана репродукция. И още нещо съдбоносно! Грейс родила Амелия Хелън, Моли Роуз, Лукас Джеймс и Лили Грейс само няколко минути преди 4 часа сутринта.


„Родителите ме взеха от вкъщи, обадихме се до полицията, за да видим с какво могат да ни съдействат, и те буквално ни придружиха през целия път до болницата. Когато пристигнахме, се втурнах през вратата и успях да стигна навреме. Не мислех, че ще успея. Всички бяха страхотни!”, споделя щастливият Джеймс.

Когато г-н Слатъри пристигнал, съпругата му спокойно се подготвяла за раждането на четиризнаците. „След четирите спонтанни аборта решихме, че трябва да променим нагласата си и да опитаме още веднъж. Всичко се случи по естествен път, добавя радостната майка.


article 2641809 1E4577B000000578 634 634x589