Стартира Пети национален фотоконурс „Най-сладка целувка”.
В него фотографи от всички възрасти ще изпращат запечатаните на лента целувки, като участниците през 2009-та година бяха повече от 80, а в проведения през август фотоконкурс „Целувка срещу кризата” само за месец получихме 70 снимки. Жури ще са представители на отдел „Култура” Пловдив, изявени български фотографи и представители на медиите. Тази година фотоконкурсът ще бъде популяризиран и в София, но основното домакинство остава на Пловдив.

Няма възрастови и професионални условия за участие. Организаторите очакват  най-сладките, най-неочакваните, най-милите снимки  на целувки с размер 20/30 см. на адрес:


София 1000, ул. „Сан Стефано” 22-А , Обединена рекламна агенция.
Тази година конкурсът ще има онлайн-издание. Снимки можете да изпращате на мейл: [email protected]. За него наградата ще бъде стъклопластика от Културен център ТРАКАРТ, а победителят ще бъде избран  от читателите на сайта www.plovdivmedia.com  на 14.02. 2010 в 12.00 ч.
 
Снимките ще се публикуват на сайта на агенцията и на сайта на медийния партньор plovdivmedia.com по реда на пристигането им.

Партньори на конкурса са: www.4coolpics.com, Дарик радио, „Хермес медиа”, www.plovdivmedia.com, Фото-Култ, BgFotoNET, ТВ SАТ, www.asenovgrad.org; Events.dir.bg, Списание „9 месеца”, вестник „Акцент”, Аудиториум.