Лятото е време за игри и приключения. Независимо дали на плажа, в града или в планината, кожата на бебетата и децата има нужда да бъде защитена от слънцето. Колкото и да изглежда здравословен, слънчевият загар може да нанесе необратимо увреждане на кожата. Най-сигурната защита от зачервявания и раздразнения при излагане на слънце е комбинация от UVA и UVB филтри. Имено такова предпазване осигурява новият слънцезащитен спрей Здраве Бебе, който е специално разработен за бебета и малки деца.

Формулата с високоефективна комбинация  от филтри е под формата на прозрачна течност, която попива много бързо, не оставя следи по дрехите и запазва деликатната бебешка кожа мека.

Флаконът е удобен за употреба при ползване с една ръка. Само с едно натискане на щифта помпата е отключена. Нанасянето става много лесно - впръскава се директно върху кожата на тялото и се разпределя внимателно с ръка.

Продуктът е дерматологично тестван за съвместимост с кожата и е подходящ за ползване от цялото семейство. Предлага се в две разновидности – SPF 30 и SPF 50.

Цялата гама слънцезащитни продукти Здраве Бебе можете да поръчате на www.aroma.bg.