След празничната ваканция ви очакват още приятни емоции, ако се присъедините към позитивните инициативи в рамките на Дни на щастието 2013 г.

На 9-ти май, четвъртък, от 19:00 ч. в галерия Credo Bonum ще бъдат представени книгите „Най-щастливото бебе“ и „Най-щастливото дете“ на световноизвестния педиатър д-р Харви Карп. Откъси от книгите ще прочете Ива Дойчинова от радио FM+, а техниките ще се демонстрират от Вероника Де Буур, организатор на проекта „Най-щастливото дете в България”. Книгите на д-р Карп са преведени на над 20 езика, печелят награди и техниките му се преподават от хиляди специално обучени педагози и педиатри.

Ако пък искате да се заредите с позитивна енергия и да се посмеете, може да посетите едночасовия уъркшоп „Йога на смеха”, който комбинира много смях, движение и йога дишане. Ще научите как да се възползвате от най-доброто лекарство – смехът. Ще си припомните състоянието, в което можете да се смеете дори на пръстче, без да е необходима кой знае каква причина. Дихателните упражнения ще ви успокоят, балансират и заредят, а споделеното изживяване ще докосне сърцето ви! Уъркшопът ще се проведе в галерия Credo Bonum на 11-ти май от 11 до 12 на обяд. Водещ: Силвия Пенчева, основател на движението за йога на смеха в България. За любителите на йогата, не забравяйте, че ще събувате обувките си, за да можете да релаксирате по-пълноценно.

Входът за събитията е свободен с предварително записване на: info@credobonum.bg

Семинарът Дни на щастието 2013 ще продължи до 18 юни. Инициативите в Пловдив ще стартират на 5 юни.