Имате въпроси относно своята бременност? Не знаете какво да очаквате? С какво ще се сблъскате? Чувствате се несигурни и неподготвени? Не знаете  как да смените пелена или какво е подходящото захранване на бебето за предстоящите месеци? Имате нужда да обмените опит и съвети и с други бъдещи или настоящи майки? Заповядайте на нашите лекции!

Първата ще бъде проведена в Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ на 20 януари в 10:00 часа. Темите на училището ще бъдат „Хранене на бременната“ и „Стволови клетки – съхранете днес, подсигурете се за утре“.

За инициативата

С „9 месеца“ на училище е първата абсолютно безплатна възможност за бъдещи и настоящи родители да получат ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането и отглеждането на бебето. Първата сбирка се провежда в столицата през май 2003 г. Лектори в курса са утвърдени специалисти от големите акушеро-гинекологични болници, експерти от Националната здравноосигурителна каса и Министерство на труда и социалната политика.

По време на презентациите в рамките на 30 минути, присъстващите се запознават с разнообразни продукти и услуги за бебето и родителите. Производители, вносители и дистрибутори се стремят максимално да консултират присъстващите в избора на качествени стоки и услуги, с които да ги улеснят при раждането и грижите за бебето.

Хасково е десетият град, в който списанието ще предложи помощта и подкрепата си на бъдещи и настоящи майки, за да може да направи бременността им по-лека, а раждането едно красиво изживяване.  Темите на училищата ще са предварително обявени в сайта на списанието или в страницата ни във Фейсбук. Всички желаещи, които искат да се запишат могат да го направят там или на телефон 0876 181 114, email: school@9meseca.bg 

В страницата на С „9 месеца на училище“, майките споделят:

Павлина Коджабашева: Страхотни сте! Винаги поднасяте полезна и актуална информация, която за бъдещите и настоящи родители носи повече сигурност и достатъчно подготовка за справяне с различни ситуации при отглеждането на най-важните човечета! Благодаря Ви, че Ви има както преди 10 години, когато за първи път посетих Ваша лекция, така и сега, в очакване да прегърна втората си рожба! Успехи и занапред!
Яна Драганова: „Актуални, обрани, точни. Удоволствие е да ви слуша човек!”
Василена ТодороваБлагодаря за прекрасната възможност, която давате на бъдещи и настоящи родители, с безплатните лекции. Срещата с толкова много специалисти дава сигурност и несъмнено вдъхва увереност във всеки посетител.