Приятели, щастливи сме да обявим, че срокът за участие в категория „Кратък разказ“ (за деца от 11 до 14 години) се удължава до 30 април. (За останалите две категории „Рисунка“ и „Стихотворение“ крайният срок остава непроменен – 31 март).

Националният конкурс за детско творчество „Моето семейство“ е инициатива със сърце. „Деца даряват живот на деца“, докато рисуват, пишат и римуват – възхитително и истинско начинание. Благодарим на всички, които се включиха и на онези, които тепърва възнамеряват да направят това.

Очакваме младите писатели да ни изпратят своите произведения, вдъхновени от темата за семейството. Надяваме се, че талантливите деца ще бъдат насърчени от техните родители, за да изявят смело, без притеснение, литературните си заложби.

„Талантът така или иначе си проправя път“, казва Орсън Кард – съгласни сме с американския писател и вярваме, че можем да бъдем началото на този път, подавайки ръка на малките творци.

Пълните условията за участие ще намерите на този линк: http://9m-bg.com/novini/nacionalen-konkurs-za-detsko-tvorchestvo-moeto-semeistvo/

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 1 юни 2019 г.

ВАЖНО! *Изпратените творби няма да бъдат връщани обратно на техните автори, независимо дали ще бъдат сред избраните произведения, включени в сборника, или не.