Здравейте, приятели!

Времето, когато всички се сещаме за децата в нужда – дните около Коледа, все още е далеч… но ние от „9 месеца” смятаме, че сега е моментът да отворим сърцата си и да подарим усмивки! Списание „9 месеца” направи малък жест за децата, лишени от родителски грижи, в ДМСГД „Св. Иван Рилски”, кв. Лозенец. Срещнахме се с директорката на дома д-р Валентина Лихарска, като специално се поинтересувахме от какво имат нужда децата и сградата, в която живеят, за да бъде ползотворна общата ни кауза.     


В дома намират подслон около 70 мъничета от 0 до 3 год., които ежедневно се нуждаят от лигавници, памперси, кремове за подсичане, мокри кърпички, клечки за уши, образователни играчки (дрънкалки, книжки с твърди корици, играчки за дърпане, БЕЗ плюшени играчки, които задържат много прах, а децата ги слагат в уста) и обувки, които могат да влязат в употреба. Ако имате столчета за хранене, шезлонгчета, кошарки за игра и проходилки, които вече не използвате и дори ви пречат, добре е да знаете, че тези дечица се нуждаят от тях. Това са само малка част от потребностите на дома…

Отворени сме към всички ваши предложения за начин на съдействие. Можете да се свържете с екипа на списание „9 месеца”, който ще предостави на дома всичко, което сте приготвили.
Нека това е началото на един дълъг и постоянен процес, защото най-ценни в живота са усмивките, добрите думи и радостта в очите!

 

За контакти: 02/ 946 13 69