Велико Търново вече има „Бебе на града” 2015. Новороденото е момче, казва се Стефан и тежи 2900 г. Щастливата майка се казва Лиляна. Бебето се роди в 01:15 ч. на 22 март в болница МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов”.

Благодарим за професионализма на медицинския екип в състав: д-р Хаджирадев, д-р Цонев и акушерка Елена Спасова.

За церемонията по орисването в болницата дойде кметът Даниел Панов. А на щастливата майка екипа на списанието връчи специално направена за инициативата „Бебе на града” статуетка.

 

Жителите на Велико Търново празнуваха заедно с щастливото семейство и с екипа на „9 месеца” в Mall Велико Търново, където отправиха пожелания към новороденото, а някои от тях спечелиха и нгаради.

Подаръци за бебето на града, както и за активните жители на Велико Търново предоставиха нашите партньори:

От A-Derma, за бебето на града са осигурили страхотни козметични продукти: Primalba почистващ гел 500 мл, Primalba почистваща вода 500 мл, Primalba крем кокон 100 мл, Primalba крем при смяна на пелени 100 мл и рамка за снимка. Фирмата не е забравила и посетителите. Един от отправилите своето пожелание към бебето на Бургас ще получи Hydralba UV лек крем, Мляко за тяло 400 мл, Sensifluid мицеларно мляко 200 мл и рамка за снимка.

Със съдействието на Dizain Baby първото родено бебе във Велико Търново на 22 март получи триколка с дръжка - Little Panda. Тя позволява да бъде бутана от мама или тати, но и да бъде управлявана от сладките, жадни за приключения, малки шофьори. Чрез предпазната рамка за детето и удобната дръжка за родителски контрол ще усетите удоволствието от безопасната и комфортна разходка. Подвижният сенник ще предпазва малките пътници от парещите слънчеви лъчи, а в пластмасовия багажник ще имате възможност да сложите необходими за вашето слънчице аксесоари. Маневрена, лека за управление и с модерен дизайн, триколката предоставя магични и незабравими мигове при отглеждането на всяко дете.

Партньорите ни от Milupa осигуриха голяма бяла плюшена Aptababy мечка и чаша Аптамил за бебето на града, както и награда за един от посетителите – чаша Аптамил 3. 

Chipolino подаряват на бебето столче за хранене "Парти" лайм. С лека и стабилна конструкция. С голяма табличка за хранене и комфортна седалка, лесна за почистване. Сгъва се лесно и компактно. Подходящ за деца с тегло до 15 кг. 

Oт Nivea Baby осигуряват удобство и комфорт за новороденото с бебешка раница, в която се съдържат нежен измиващ лосион за тяло 250 мл, нежен подхранващ крем сапун 100 г, мек бебешки крем 200 мл и почистващи кърпички Fresh&Pure 20 бр.  Към комплекта е включена и постелка за повиване. Вкъщи, на път или на почивка извън дома, удобната раницата NIVEA Baby, е задължителен спътник на Вашето бебе!

Страхотна детска кошара за игра осигурява Cryo Save.

Медийни партньори на кампанията: в. Монитор, Радио Витоша.

 

Със съдействието на Mall Велико Търновохотел Елеганс Арбанаси и ресторант Люляка Арбанаси

Повече информация за събитието можете да намерите ТУК.