Ако планирате да споделите живота си с един човек и сте решили да отпразнувате това специално събитие, то не пропускайте да посетите едно необикновено изложение, което ще ви донесе вдъхновение, идеи, а защо не и нови приятели в лицето на екипа от The Big Bang – Creative Event Agency.  

Ето какво споделят те за събитието:

„По случай създаването на агенцията ни, бихме искали да ви поканим на нашето сватбено изложение на 09.11.2019 г. Ще ви покажем вариации от декорации в различни стилове, цветови гами и мотиви. Ще ви разкажем за всички услуги, които предлагаме и ще отговорим на въпросите ви, защото знаем, че планирането на сватба не е лека задача


Поканили сме и наши колеги от сватбения бранш, затова смело подгответе списъка си със задачи и въпроси, защото те с радост ще ви съдействат. С нас ще бъдат утвърдени DJ, фотограф, видеооператор, гримьор, фризьор, дизайнер на сватбени рокли, сладкар и фотобудка. Нашите любезни домакини от Холидей Инн също ще бъдат там и ще ви посрещнат с усмивка и много съвети за вашия най-специален ден.
Елате и се запознайте с всички нас, почерпете съвети „от кухнята” и организирайте с лекота и вдъхновение своя празник на любовта!“.

Кога?

Събитието ще се състои на 09.11.2019 г., в хотел Холидей Инн, гр. София, от 11:00 ч. до 18:00 ч., а входът е абсолютно свободен.