Тази година списание „9 месеца“ ще участва и във второто издание на форума „Академия за родители“. Събитието ще се проведе на 27 и 28 февруари (събота и неделя) в Bulgaria Mall. Входът е свободен за всички желаещи – бъдещи и настоящи мами, татковци, техните дечица. Изисква се единствено регистрация на parentacademy.bg

Списание „9 месеца“ отново търси интересен начин да е близо до верните си читатели и да им предложи оригинална идея, чрез която бъдещите бащи да „разменят“ роли със своите бременни половинки. Конкурсът под надслов „Тати в кожата на мама“, цели да провокира вашето нестандартно мислене, като си направите най-оригиналните снимки. В него главни роли ще имате вие – бременните съпруги и „бременните” съпрузи. Нашето фотосъстезание приканва всички татковци, поне за няколко минути, да сложат „бременното“ коремче на мама и да усетят какво е да си така цели 9 месеца.


Авторските коремчета, които са специално изработени за събитието, ще вдъхновяват мъжете да ги сложат поне за кратко и да се посмеят заедно с половинките си.
Забавно, непринудено и щуро снимане ще се случва в нашата работилница. За най-добре представилите се в конкурса „Тати в кожата на мама“ ще има и награди.

Целта на „Академия за родители” е да даде на всяко семейство възможност да получи уменията и знанията, които са необходими за отглеждането на дете. Събитието, лекциите и работилничките са напълно безплатни, необходима е само регистрация на сайта на събитието. Цялата програма може да видите на parentacademy.bg    

Организаторите са подготвили много изненади за малки и големи!