Фондация „Майки за донорството” и МБАЛ „Надежда” подаряват три раждания. Това ще се случи в рамките на традиционните „Дни на донорството”, които ще се проведат на 6,7 и 8 декември. Единственото условие е жените да са пациентки на болница „Надежда”. И в трите дни в здравното заведение ще се проведе томбола, като всяка посетителка на болницата ще има възможност да се включи в надпреварата. В късните часове на всеки от дните ще бъде обявявана по една победителка.

По време на „Дните на донорство” ще бъдат направени и сто безплатни прегледа и консултации за семейства, които мечтаят за дете. Прегледите ще се състоят на 8 декември (неделя) и са предназначени за хора с репродуктивни затруднения, които не са пациенти на болница "Надежда". Изисква се предварително записване на e-mail: nadezhda@maikizadonorstvo.com

Водещите специалисти от репродуктивния сектор на МБАЛ "Надежда" начело с д-р Георги Стаменов застават зад инициативата "Дни на донорството" за втора поредна година с компетентността и дългогодишния си професионален опит в помощ на двойките с репродуктивни проблеми.  Инициативата ще се проведе за седма година в болница "Надежда".  За втора поредна година болницата предоставя безплатни прегледи за двойки с репродуктивни проблеми, като в нея се включват специалистите от сектор "Асистирана репродукция" на МБАЛ "НАДЕЖДА" д-р Георги Стаменов, д-р Събина Персенска, д-р Димитър Цветков, д-р Теодора Тихомирова и д-р Стела Чапанова.