Сутрешното шоу  на радио Витоша навърши 15 години.

С празнична торта ранобудните водещи  Милена, Кирил и Тодор почерпиха целия екип на медията. Предаването отбеляза 15 години от старта си в ефира на радио Витоша. Повод за празник има и един от слушателите на шоуто. В играта „Родени  с късмет“ точно на рождения ден на „Тройка на разсъмване“  5 декември Марин Нинов от София спечели 5000 лева. Късметлията е редовен слушател на шоуто и е много щастлив от получената награда. Работи в пицария и е бил на работа, когато е спечелил сумата в ефира на радио Витоша. Първите поздравления е получил именно от колегите си, а с парите смята да  започне шофьорски курс, както и да изненада близките си с подаръци за предстоящите празници.

„Родени с късмет“ е единствената радиоигра, в която слушателите могат да спечелят 5000 лева. Всяка сутрин в 7:30, 8:30 и 9:30 часа водещите теглят месец, година и дата. Ако те съвпадат с тези на свързалия се с водещите слушател той печели голямата награда на „Тройка на разсъмване“.

Всяка сутрин Милена, Кирил и Тодор споделят своята истина и дават възможност на слушателите да защититят позицията си. Най-слушаното сутрешно радио шоу в България ни среща с различни гледни точки, невероятно силни емоции и дава възможност да спечелите от късмета и знанията си.

Социалните каузи са важна част от „Тройка на разсъмване”. От 2005 г. насам кампанията „Повече българчета за България” дава възможност на много двойки да имат деца. Заедно с фондация „Искам бебе” екипът на предаването работи по програма за донорството на генетичен материал. През 2015-та „Тройка на разсъмване“ ще продължи и  инициативата за набиране на средства за специализирана апаратура за недоносените деца за няколко неонатологични отделения в страната.