Безплатните лекции за бъдещи и настоящи родители на списание „9 месеца“ са първите по рода си в България. Благодарение на хилядите доволни майки и татковци инициативата се провежда в десет града в страната. За съжаление, към настоящия момент, целият свят е изправен пред предизвикателство, което наложи обявяването на извънредно положение и забраната за провеждане на събития.

Разбира се, ние знаем, че родителите имат нужда от полезна информация и ценни съвети, свързани с бременността, раждането и отглеждането на дете, именно поради това през последните седмици работихме върху осъществяването на онлайн лекции. Отново ще можем да си говорим, макар и виртуално. Ура!

Кога и къде ще бъде първата ни среща? На 9 април (четвъртък), 10:30 ч., Fаcebook страницата Списание „9 месеца“, в уютната обстановка на вашия дом, на един клик разстояние. Най-хубавото е, че можете да поканите и своята половинка до вас на дивана. Ще излъчваме на живо!

Темата е „Раждане в условия на COVID-19”  с лектор д-р Павлина Арабаджикова, акушер-гинеколог, МБАЛ „Надежда“.

Сега, по време на епидемичната ситуация, повече от всякога, бъдещите родители търсят квалифицирани съвети и препоръки, особено ако появата на бебето е съвсем близо. Не се тревожете, помислили сме за всичко.

Следете страницата ни за допълнителна информация: https://www.facebook.com/spisanie.9meseca/ 

ВАЖНО!

През последните 10 мин от лекцията ще имате възможност да зададете своите въпроси към д-р Арабаджикова като коментар под видеото.

По време на цялата лекция споделяйте своите предложения за теми, които искате да реализираме в бъдеще.

 

Ще бъде интересно, ново и създадено с любов, обещаваме!

И не забравяйте - очакваме ви във фейсбук страницата на списание „9 месеца“.