На 14-ти и 16-ти ноември първичните прегледи са безплатни

И през месец ноември водещи специалисти по репродуктивно здраве ще преглеждат  в МБАЛ-Бургас. Прегледите на двойките, които за първи път посещават Звеното по асистирана репродукция, са безплатни. Те се извършват от  д-р Павлета Табакова. Останалите са регулярни и са за проследяване на състоянието на пациенти, на които предстоят или, които вече са се подложили на процедури.  И  за двата вида прегледи  е необходимо  предварително записване на тел.: 0876 35 77 33 в делнични (от 08:30 до 15:30 часа). Препоръчително е двойките да носят със себе си стари изследвания, ако са си правили такива.

На  14-ти и 16-ти ноември от 10:00ч. до 15:00ч. пациенти ще приема  светилото в репродуктивната медицина д-р Павлета Табакова. Първичните прегледи при нея са безплатни. На 24-ти и 25-ти ноември от 08:30ч. до 15:00ч. тук ще е  акушер-гинекологът Георги Николов, който владее всички ин витро техники. Прегледите при него са регулярни.

Звеното по асистирана репродукция е единственото в Бургаска област, в което изследванията, консултациите и самите процедури се правят на място и не е необходимо на двойките да пътуват до съседни градове.  В зависимост от състоянието на пациентките, се извършват няколко вида процедури, сред които:  вътрематочна  инсеминация със сперматозоиди от партньора или от донор, класическо ин витро оплождане, ICSI, замразяване на гамети и ембриони и др.

Източник: МБАЛ Бургас АД