На 1 юни 2011 г. за 17-ти  пореден път списание „9 месеца” стартира фотоконкурс си за корици “Вашето бебе Звезда – сега”.
В продължение на три месеца ще търсим бебета звезди, които да греят от кориците на списанието през следващата 2012-а година.Има няколко стъпки, които трябва да спазвате, за да участвате успешно в конкурса ни:
•    Запознайте се с регламента на конкурса – можете да го направите от страниците на юнския ни брой или като последвате банера “Вашето бебе Звезда – сега” в сайта ни.

•    Изберете снимка на вашето бебе, като имате предвид, че не стайлингът и хубавите дрешки са важни за нашите корици. Красивите, лъчезарни, чаровни детски личица са това, което журито, фотографите и читателките на „9 месеца” харесват.
•    Важно е снимките да са актуални, а лицето на детето да се вижда добре и да не е скрито от шапка, слънчеви очила и други аксесоари. 
•    Изпратете ни така подбраната снимка чрез електронната форма в сайта или по пощата, като не забравяте коректно да посочите всички нужни данни. Ако сте направили регистрация през www.9m-bg.com на посочения от вас и-мейл, ще получите потвърждение, че кандидатурата ви е приета.

След като изпълните всички тези стъпки, ви предстои Очакването на резултатите :) През септември журито ни ще избере финалистите, а екипът ни ще се свърже със семействата им.

Актуална информация за конкурса ще публикуваме на сайта и страницата ни във Фейсбук. Повече препоръки за родителите фотографи очаквайте в секция „Новини”.