Лятото е в разгара си! Басейни, плажове, СПА-уикенди...  Хрумват ли ви още идеи за приятна почивка? Ние от списание „9 месеца” имаме предложение – включете се в нашия конкурс „На пикник” и 5 от вас ще спечелят 5-дневно приключение за цялото семейство в Green Life Ski & SPA Resort в Банско. В пакета са включени ежедневни занимания за вашите деца (уроци по езда, курс по планинско ориентиране, преходи и др.), закуска, обяд и вечеря за цялото семейство, както и безплатно ползване на външен басейн с минерална вода и СПА-център.

И така, какви са правилата, за да участвате в конкурса на „9 месеца” и Green Life Ski & SPA Resort? Единственото, което се изисква от вас, е в периода 28 до 31 май да ни изпратите снимка на вашите деца или на цялото семейство от пикник в парка, в планината или при баба на село. Победителите ще бъдат избрани от авторитетно жури, включващо представители на списание "9 месеца" и Green Life Resorts.Очакваме снимките ви на имейл: konkursi@9meseca.bg! Не забравяйте да посочите трите си имена и телефон за връзка.


Повече за наградата може да научите на : https://www.facebook.com/pages/Green-Life-Resorts/507919635925163?ref=hl и www.greenliferesorts.bg . Ако имате въпроси, може да ги зададете на тел. 0888 86 86 09 или на имейл: marketing@greenliferesorts.bg