Проф. д-р Юджел Караман, известен с успехите си в ин витро оплождането и прилагането на ендоскопска хирургия в лечението на безплодие, ще консултира безплатно двойки с репродуктивни проблеми в София на 14 януари 2020 година. Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. Юджел Караман трябва да се запишат предварително на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402, както и да предоставят медицинските документи, с които разполагат до момента.

Проф. Караман е един от първите лекари в света, които прилагат ин витро оплождане, а хирургичният му опит включва над 30 000 лапароскопски и хистероскопски операции в Белгия, Великобритания и Турция, довели до положителни резултати. Той пристига у нас по покана на Здравен информационен център "Медикъл Караджъ" - официален представител за България на основаната от проф. Караман клиника Brüksel IVF and Women's Health Center в Турция.

С него пристига и друг член от екипът му – специалистът уролог д-р Абдула Йоздемир. Заедно те ще информират българските мъже с фертилитет и доказано безплодие за иновативния метод на лечение, който използват в клиниката, наречен РОСИ, и микротесе при мъже с липса на сперматозоиди.

Двамата специалисти ще проведат безплатните консултации в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината. Консултациите са подходящи за български пациенти, борещи се за свое дете, които се нуждаят от консултация, второ мнение или лечение в чужбина.

Снимка: Медикъл Караджъ