Фото конкурс  на тема: “Всяко дете е звезда” стартира сайта за забавления с фотография 4coolpics. И тази година списание „9 месеца” партнира на конкурса и ще публикува снимки и актуална информация на страниците си.

Наградите за победителите  са осигурени от  “Централни хали” в чиито сутерен се намира най-новия детски комплекс в центъра на София – Халивуд, който ще бъде домакин на фото изложбата с най-добрите фотографии от конкурса.Право на участие в конкурса имат само снимки, които не са публикувани в интернет сайтове, списания и други медии. Крайният срок за качване на снимки на адрес: www.4coolpics.com е 31 август 2009 г. Гласуването в сайта ще продължи до средата на септември.

Жури ще определи участниците във фото изложбата от 300-те фотографии с най-голям рейтинг след приключване на гласуването в сайта. Победителят в конкурса ще получи ваучер на стойност 240 лева за покупки в магазините в “Центрани хали”, неговият подгласник ще може да пазарува за 140 лева, а фотографът класиран на трето място ще има възможност за покупки на стойност 100 лева.


Организаторите пожелават на фотографите спорно снимане, а на малчуганите много звездни моменти, защото всяко дете е звезда!