Скъпи бъдещи и настоящи майки, вече 15 години екипът на „9 месеца” върви по труден, но изпълнен с прекрасни мигове път – да подпомага новия живот. Докато вие се подготвяте за раждането и отглеждането на вашето бебе, ние се стараем да ви подкрепяме. Вярваме, че съветите на „9 месеца” ви правят по-уверени към предизвикателствата на родителството. Ще продължаваме и занапред да го правим заедно. Но в малко по-различен вариант.

Не се учудвайте, че списание „9 месеца” е с нова форма. Залагаме на по-малкия формат поради две причини. Първата е потребителска, а втората екологична. Свързани са както с вашето удобство, така и с бъдещето на децата ви.Съвременната жена е динамична и не обича излишните неща. Тя носи в дамската си чанта най-необходимите предмети, а сред тях, вярваме, е и нашето списание. Сега то вече може да ви съпътства навсякъде. По-малкият формат се вписва в минималистичния дизайн на днешния ден. Тази тенденция потвърди и проучване сред майки, които приветстват визуалната промяна на „9 месеца”

Освен че е практичен и удобен, новият формат е съобразен и с екологичната кауза, подета от много големи фирми. За всеки тон хартия се жертват дървета. Ние също се включваме в каузата да се щади зеленото богатство на планетата. Чрез по-малкия формат на списанието ще спестяваме хартия и така ще помогнем да оцелеят повече гори. Но бъдете сигурни, че това няма да промени съдържанието. В „9 месеца” пак ще намирате ценни съвети за бременността и отглеждането на децата.


Останете верни на любимото си списание. Нека заедно продължим по пътя на новия живот.

„9 месеца”