Стара Загора вече има „Бебе на града” 2014. Бебето се роди в 09:15 ч. на 5 октомври. Новороденото е момиче, казва се Айшин и тежи 2,900 кг. Щастливата майка се казва Гюллю на 35 год. Бебето се роди в болница МБАЛ "Проф. д-р Ст. Киркович". Благодарим на медицинския екип за професионализма в състав: д-р Цонева, д-р Дянкова и акушерка Добрева!

Жителите на Стара Загора празнуваха заедно с щастливото семейство и с екипа на „9 месеца” в централната част на града и отправиха пожелания към новороденото.

„Имах малко болки в началото, но минаха бързо. Това са сладки болки, които пожелавам на всяка жена. Родих много бързо –  за 15 минути.

Името на детето избра съпругът ми. Свекърва ми се казва Айше и той реши да кръсти бебето на нея – Айшин, което означава „светла луна”,  разказа развълнуваната майка.

За церемонията по орисването в болница дойде заместник-кметът Иванка Сотирова, която пожела на малката Айшин да е жива и здрава и да расте, като една истинска българка.

Подаръци за бебето на града, както и за активните жители на Стара Загора осигуриха нашите партньори:

A-Derma осигуриха за бебето на града страхотни козметични продукти: Primalba измивен гел 500 мл, Primalba почистваща вода без изплакване 500 мл, Primalba крем кокон 100 мл, Primalba крем при смяна на пелени 100 мл. Фирмата не е забравила и посетителите. Един от присъстващите получи Hydralba UV лек крем, Sensifluid мицеларна вода 250 мл, Sensifluid Свръхобогатен пенещ се гел 250 мл + рамка за снимка + несесер.

Със съдействието на Dizain Baby първото родено бебе в Стара Загора на 5 октомври получи триколка с дръжка - Little Panda. Тя позволява да бъде бутана от мама или тати, но и да бъде управлявана от сладките, жадни за приключения, малки шофьори. Чрез предпазната рамка за детето и удобната дръжка за родителски контрол ще усетите удоволствието от безопасната и комфортна разходка. Подвижният сенник ще предпазва малките пътници от парещите слънчеви лъчи, а в пластмасовия багажник ще имате възможност да сложите необходими за вашето слънчице аксесоари. Маневрена, лека за управление и с модерен дизайн, триколката предоставя магични и незабравими мигове при отглеждането на всяко дете.

Партньорите ни от Milupa подариха голяма бяла плюшена Aptababy мечка и чаша Аптамил за бебето на града, както и награда за един от посетителите – чаша Аптамил 3.

Партньорите ни от Pufies осигуриха 6 пакета Pufies Fashion Collection Jumbo Pack размер mini и 2 пакета Pufies Fashion Collection Jumbo Pack размер midi, които ще стигнат за първите 3-4 месеца на новороденото. Pufies – супер тънки и удобни. Пелени с отлична попивателна способност и защита от протичане, изработени от висококачествени материали с грижа за бебето. А линията Fashion Collection, предлага 68 вдъхновяващи модни дизайна пелени. С Pufies модата върви ръка за ръка с качеството.

Бебето получи и подарък от Тео бебе прах за пране 1,5 кг - лавандула, омекотител 1 л - лавандула, 2 пакета мокри кърпи Алое вера, два шампоана и два сапуна с аромат на бадем, душ гел с аромат на бадем и крем против подсичане.

Chipolino подариха на бебето столче за хранене "Парти" лайм. С лека и стабилна конструкция. С голяма табличка за хранене и комфортна седалка, лесна за почистване. Сгъва се лесно и компактно. Подходящ за деца с тегло до 15 кг.

Страхотно детско столче за кола осигуриха Cryo Save.

 

 

Медийни партньори на кампанията: BTV, в. Монитор, Радио Витоша

 

Със съдействието на Spa Hotel Izvor, Старозагорски минерални бани.