...щеше да Ви каже: "Мамо, обичам всяка твоя целувка!" 

Общувате ли с Нея? Какво нашепва Тя, когато е жадна? Нуждае ли се от мека ласка, грижовно докосване, богата кремообразна прегръдка, приятно усещане?

В главната роля - Кожата. Комуникацията с нея често е невербална, но пък всекидневна и изключително ценна. Оказва се, за съжаление, и трудна за новите майки и татковци.

Ето че вече сте родители (или скоро очаквате своето сладурче)! Появата на новия член в семейството определено Ви дава повод да обръщате сериозно внимание на всяко нещо, което се докосва до него. Фокусирайки се върху кожата обаче, мигновено възникват хиляди въпроси относно подходящата козметика. За да направите информиран избор, подкрепен с факти и резултати, то следва да се допитате до експерт по чувствителна кожа.


Не се тревожете, няма да се наложи да го търсите през девет планини в десета. Всъщност в „9 месеца“ вече имаме точната информация, онази, която ще ви бъде полезна! Ще разкрием и името на извора, по чийто знания се водим. Запознайте се с небезизвестния експерт по чувствителна кожа - Mixa!

 

И така, откъде да започнем? Хм, оказва се, че на първо място е редно да намерим:

Точните активни съставки, преминали сериозен контрол. Мощни и в съвършена симбиоза помежду си. Само тази комбинация е способна да гарантира липса на раздразнения и висока ефикасност, удовлетворяваща изискванията ни. С други думи - говорим за продукти в грижата за кожата, плод на многогодишни изследвания, задълбочени проучвания и иновации.

Но какво означава "контролиран състав"?

 

 

  • Хипоалергенни формули, тествани върху чувствителна кожа и съответно подходящи за такава.
  • Прецизно подбрани съставки за гарантирана оптимална толерантност.
  • Намален риск от алергии именно поради правилната комбинация от съставки.
  • Леки текстури, които не утежняват кожата, не оставят лепкаво усещане.


Несъмнено следващата стъпка е да внесем яснота за продуктите, в чието лице ще намерим верен помощник денем и нощем. Тук е моментът бъдещите и настоящите родители да се усмихнат широко - става по-лесно, нали? 
 

Kaкво препоръчва Mixa?
Mixa Нежен бебешки шампоан без сапун 
Mixa BABY 2в1 Гeл за коса и тяло 

 

 
Mixa BABY Гел-пяна за вана и душ с олио

*Специално за атопична и суха кожа Мixa Аtopiance олио и Мixa Аtopiance мляко за тяло
 

 
И категоричната звезда - Mixa Kрем за лице предназначен и за чувствителна кожа. Но защо е толкова невероятен? Продуктът, дами и господа, е подходящ за ЦЯЛОТО семейство
 

 
Хидратира, защитава, успокоява, намалява зачервяванията, чувството за сухота, опънатост и дискомфорт.

Гореизброените предложения могат да се използват и от възрастни – това ги превръща в наши ЛЮБИМЦИ, а скоро и на вашето семейство.
Разгледайте всички продукти ТУК  


И за финал – защо кожата на вашето мъниче се нуждае от специална грижа?
Сигурно сте чували хиляди пъти, че бебешката кожа е чувствителна. Уверявате се в силата на тези думи обаче, едва когато я докоснете за първи път и осъзнаете, че няма по-нежно усещане на света. 
Ето го и отговора на въпроса "защо" - тънкият водно-мастен слой, който обвива кожата на възрастните, още не е напълно развит при бебетата. Едва след осмата година мастните жлези произвеждат повече предпазен мастен слой, но сигурната кожна бариера е гарантирана чак през пубертета. Това е причината освен с любов, нежно докосване и приятни материи, да радвате кожата на бебето и с правилната козметика