Трудно за вярване

Три деца – две момчета и едно момиче, до тук, добре!
Джордж е по-голям с три години от своите брат и сестра, които са близнаци, макар че е заченат по едно и също време с тях, с помощта на инвитро.

Решението

Сара решила, че е готова за дете чак, когато била на 40 години, но тогава се оказало, че не е толкова лесно да забременее и се наложило инвитро. След два опита на бял свят идва Джордж, а три години по-късно и близнаците, защото Сара много искала да има повече от едно дете.

Историята

Първото инвитро не било успешно, но при второто се оплодили 5 ембриона, от които 3 били замразени, а един от тях се превърнал в Джордж. Както сами ще се досетите – останалите два замразени ембриона се върнали в матката, но след три години.

Щастливият край

Майката на трите деца разказва, че когато каже на хората „Моите деца са тризнаци”, те я гледат изумено и с недоверие. Но това никак не я тревожи, важен е крайният резултат.

Втората бременност на Сара е преминала без усложнения, тя е щастлива, че най-сетне държи в ръцете си малките бебета. Търси прилики между големия и малкия си син, които все пак са и близнаци, но предимно открива разлики.
 

Споделено от България

„Трудно е да бъдеш многодетна майка, нямаш време за себе си, винаги има много други неща, които поставяш преди собствените си ангажименти и амбиции, ако изобщо са ти останали някакви амбиции. Знам ли, чувствам се уморена, а същевременно и безкрайно щастлива. Никога не съм предполагала, че толкова много емоции могат да бушуват, да се удрят и борят в душата ми на майка. Защото, след като се появиха децата ми и аз се промених, сякаш получих нова самоличност, преродих се в друг образ, дори светът вече е различен в моите очи!”, сподели с нас Цвети, майка на три деца. 

Имате ли да допълните нещо към нейните думи?