Как да възвърнете желанието си за секс? Ако паузата в сексуалния Ви живот е прекалено дълга, не чакайте повече – побързайте да възстановите еротичното привличане.


Повечето двойки преживяват периоди, през които сексуалното желание като че ли се е изпарило. Това се случва не само след раждането на дете, но и когато семейният живот не излиза от сивото всекидневие. Винаги ще се намери нещо, което е по-важно от взаимното удоволствие в леглото…

Колкото по-дълга е паузата след последния полов контакт, толкова повече време минава до възкръсването на желанието за секс. Всъщност всяка двойка е наясно, че причините да избягва секса са само претекст. Нито танците, нито удовлетворението от кариерата, от парите, нито грижите за детето могат да се конкурират с емоциите, които

Как отново да се върне "ищахът"?
Със сигурност не бива да чакате инициативата да дойде от партньора. По-добре поемете нещата в свои ръце и го прелъстете Вие. Предлагаме Ви план за действие.

Стъпка 1
Еротиката възниква в мозъка. Най-напред обаче освободете съзнанието от камарата майчини задължения и безпокойства, които му пречат да се настрои еротично. Това, че вече имате дете, не Ви прави безполова. Помислете например за Мадона, Мелани Грифит, Аня Пенчева – все сексапилни майки. Настойте се отново да изпитвате удоволствие от женствеността си и да се върнете към живот, пълен с наслада.

Стъпка 2
За щастие повечето жени са натрупали достатъчно еротичен опит преди майчинството. Те са наясно с женските си прелести и знаят как да ги използват. Затова припомнете си как беше, когато сте били влюбени, как възпламенявахте любимия, как се обличахте, какво червило харесваше партньорът Ви, за какво си говорехте ("Трябва веднага да пусна една пералня" със сигурност не е била темата!). Вие още разполагате с целия този потенциал и можете да поемете инициативата със самочувствието на сексапилна изкусителка.

Стъпка 3
За да се настроят за секс, жените могат да извикат на помощ невероятно богат репертоар от еротични фантазии. Къде ли са се скрили? Не е зле спомените да се опреснят, ако трябва и с помощта на еротична литература.

Стъпка 4
Щом нещо доставя удоволствие, то е позволено. Началото може да е много по-успешно и без помощта на партньора. Сама си създайте моменти на наслада. Когато отново (макар и собственоръчно) събудите тялото си за сексуалната възбуда, ще останете изненадана как така дълго сте живели без нея.

Стъпка 5
Предварителната нагласа може успешно да Ви мотивира за секс. Опитайте да си представите възможно най-образно различни интимни ситуации и чувства, които силно Ви вълнуват. Как той обхваща талията Ви, как гали гърдите Ви, как прониква във Вас и топлината след това...

Стъпка 6
Вместо екшъни по телевизията заедно с любимия гледайте еротичния шедьовър "Девет седмици и половина". Когато детето заспи, се потопете отново в света на плътта.

Стъпка 7
"Спомняш ли си...?" Любовната двойка има много общи еротични спомени. Онова лято на къмпинга в Арапя… е в състояние да събуди романтични чувства и вълнуващи тръпки по кожата. Историите от спомените възбуждат.

Стъпка 8
Нали преди майчинството не сте били мимоза?! Защо пък точно сега да сте свенлива и да спотайвате плътските си желания? През деня срещате толкова привлекателни мъже, дори когато тикате количката с детето. Пуснете пипалата на чара си. Проверете дали погледът Ви още има магнетична сила. Сигурно ще си припомните колко забавно е флиртуването. Изпробвайте обаянието си върху други мъже, а после с ловишено самочувствие и върху собствения!

Стъпка 9
Всъщност с какви очи гледате партньора си? За Вас той е почтен съпруг, грижовен баща…? Не е лошо да го възприемате такъв, но не може да се каже, че е еротично! Защото той най-вече е мъж – зареден с тестостерон, нагон, страст, похот. Всичко, което сте харесвали у него – гласа, ръцете, раменете, походката, още съществува. Втурнете се към него!