Ниацинамид: иновация в основата на ефективността на Hyaluron Activ B3 (Чиста Хиалуронова киселина + Ниацинамид 6%_

С времето клетките остаряват: вече не са активни, не се делят, но най- вече разпространяват стареенето около тях. Това революционно откритие, направено от професор Леметр върху мозъка и сърцето, важи също и за кожата: основното твърдение за стареенето е, че клетъчното стареене е "заразно".

Екипите на Avene за научноизследователска и развойна дейност разработиха синергия от тези две активни съставки, за да забавят процеса на клетъчно стареене и неговото въздействие върху кожата. Ниацинамид, концентриран на 6%, в комбинация с чиста хиалуронова киселина от естествен произход, с високо и ниско молекулно тегло за оптимална хидратация и уникална комбинация, която действа директно върху източника на стареене на кожата.

Мощен антиоксидант, ниацинамидът е водещата молекула в процеса на клетъчно стареене. Концентрирайте се върху съставката против стареене на бъдещето.

Наричан още витамин В3, ниацинамидът се съдържа естествено в организма ни. Той се съдържа и в някои храни от ежедневната употреба (месо, риба и зърнени храни). Тази молекула, пренасяна от съдовата система, помага на тялото ни да произвежда енергия и да възстановява ДНК. В организма обаче се съхранява много малко и с възрастта ефективността му намалява. Благодарение на мощните му антиоксидантни и защитни свойства проучванията показват, че скоро той ще бъде активната съставка на бъдещето за борба със стареенето, като ще надмине хиалуроновата киселина и витамин С.

Да, възможно е процесът на стареене да бъде обърнат, а младостта – запазена!