9 МЕСЕЦА и Майко Мила! обединяват сили в обща кауза - да бъдат полезни на настоящите и бъдещите родители с дебютното издание на двудневен Форум-експо "(Почти) Всичко за родителството".

Събитието ще се проведе на 13 и 14 май, на целия 5-ти етаж в НДК, и с ВХОД СВОБОДЕН.

Форумът е естествена стъпка напред, след като през годините натрупахме опит, научихме се да слушаме и чуваме (или поне така се надяваме!), както и да откликваме по-добре на вас - нашите верни последователи. Решихме, че е време да дадем облик на тези наши отношения, както и най-накрая да се видим на живо - и така се роди идеята за форума.

Изградихме програма, в която сме помислили за бъдещите родители, онези с бебета и малки деца, както и за късметлиите, опитващи се да овладеят хаоса и да говорят на един език с вече порасналите им наследници. Ще засягаме болезнени теми, ще говорим откровено, ще предизвикаме някои захаросани представи за родителството и ще огласим някои полезни практики и здравословни (или пък не) навици.

Знаем, че заедно с децата се раждат и хиляди въпроси, страхове и желания, и ще се опитаме да внесем спокойствие и увереност у тези от вас, които тепърва се сблъскват с тези емоции. Няма да избягаме дори от клишето "малки деца - малки проблеми, големи деца - големи проблеми" - предвидили сме лекции и информация и за родителите на малките, и за тези на тийнейджърите.

Измежду мъдростите, място ще намерят още и хуморът, сатирата и забавата, както се казва, както и личната среща с представители на популярни и новоизгряващи брандове за деца и родители (те са ви подготвили страхотни изненади).

Ако трябва да обобщим, тези вълнуващи два дни ще изглеждат така:

  • лекции и беседи на тема бременност, родителство и отглеждане на деца;
  • експо зона с десетки изложители;
  • кът за игри;
  • целодневни детски работилници и четене на приказки;
  • бебешки занимания с аниматори;
  • родителско стендъп шоу;
  • специална зона за хапване и пийване, подходяща и за бременни;
  • входът е свободен. 

Запознайте се с програмата и лекторите ТУК 

Чакаме ви и, вярвайте ни - нямаме търпение!

Форум-експо "(Почти) Всичко за родителството": 
Website: https://parentingevent.bg/ 
Facebook: https://www.facebook.com/parentingevent.bg 
Instagram: https://www.instagram.com/parentingevent.bg/