Майчинството е велико благословение, особено появата на първата рожба - това е усещане, което не може да се сравни с нищо друго. Знаете ли обаче, че да станеш баба е същинско чудо!

Някак често пропускаме да се вгледаме в бабите - онези дами със спокойни очи и тихи усмивки, които са били до своите деца, подкрепяли са ги, възпитавали са ги и непрестанно мислят за благото им. Тези жени очакват своите внучета - децата на децата им, малки и красиви бебета, способни да завладеят сърцата им с необятна обич.

Най-щастливата баба е тази, която притежава любовта и уважението на своите деца, която има привилегията да се наслаждава на присъствието на внуците си, да прекарва време с тях, което ще я подмладява и зарежда със сила и вяра.

Бабата обича по-меко, спокойно и различно - нерядко я обвиняват, че проваля режима на малкото или пък го глези, но... драги, родители, не си ли спомняте, че едни от най-невероятните ви детски спомени са били свързани с вашите баби?!

Дано в България да се раждат повече желани деца, нека с тях да се раждат и безброй щастливи баби! Баби, преживяващи 9-те месеца по-емоционално от родителите. Как? Още ли се чудите - ами с плетене на гоблени, елечета, ританки и всичко това за бъдещия член в семейството. В тях полагат нишки на молитва за здраве и благоуспяване.

Бабата не мисли само за днешния ден на своето внуче, но тя се вълнува от целия му живот - да, още от пъривя му миг на белия свят баба има план за него. Голям ПЛАН!

Нека да ценим своите мили баби, да ги прегръщаме, да ги целуваме и да им се обаждаме, когато сме далеч. Те са специални! И за финал - най-щастливата баба е прабаба.