Сп. „9 месеца” започва обратното броене до началото на празниците! През всеки от оставащите 10 дни до Рождество Христово ще публикуваме по две от коледните и новогодишни пожелания, които вие – читателите на списанието, отправихте към БЕБЕТАТА НА 2010 г.!

Пожелавам на всички бебета, които ще се появят на бял свят през 2010 г., да са здрави и обичани. Нека са пътеводна светлина в душите на родителите си и да станат будни и умни, работливи граждани на България. Нека да живеят в родината си, защото тя има нужда от тях.

Вероника Масова, 26 год., София


Да са здрави, весели и много обичани. Да растат щастливи и да носят много радост на своите родители. Пожелавам им да имат нашето детство – с игри сред природата и с усмивки, без компютри и телевизия, за да не са самотни и раздразнителни от липсата на достатъчно общуване с техните приятели.

Златина Атанасова
, 26 год., Варна


На малките съкровища пожелавам бързо, леко и безпроблемно появяване на бял свят. Да дойдат в свят, който да им даде възможност да израснат здрави, добри, обичани и лъчезарни деца. Да не бъдат лишени от милувки, прегръдки, целувки и внимание, защото те са най-ценното в живота. Нека щастието и радостта, с които ги даряват мама и тати, винаги да са с тях. Да случат на орисници, които да ги благословят да са спокойни, щастливи, талантливи и работливи. Да не повтарят грешките на своите родители и никога да не забравят, че животът е борба.

Цветанка Копринкова, 28 год., ПловдивПожелавам им да са много здрави и щастливи и най-вече да обичат живота, защото Любовта е водеща сила. Желая им да имат късмет да отраснат в по-добра България.

Мая Богева, 31 год., София


Да са здрави и много усмихнати малките слънца на мама и тати. Да изживеят детството си в България – зелена, чиста и красива. Да растат добри и да имат възможност да развиват талантите си.

Полина Добрева, 31 год., Варна


Желая на всички бебета, които ще се родят през 2010 г., да са здрави и засмени. Да растат в прекрасно, изпълнено с любов семейство, в по-добро и зряло общество, което да им осигури безгрижно детство, безопасен и спокоен живот. Да станат щастливи и отговорни личности, полезни за обществото, за да се гордеят с тях родителите им.

Галина Радойчева, 30 год., София

 
Пълна къща с берекет,
много здраве и късмет
на родените през 2010 дечица
и на техните майки орлици!

Надежда Никова, 32 год., Пловдив

 
Пожелавам им да са хубави като утринната роса,
да са игриви като цветната пеперуда и безкрайно обичани.

Камелия Богдева, 27 год., Варна

 
Желая бебетата, които ще се родят през 2010 г., да са позитивно настроени към новото и непознатото, което ги очаква извън корема на мама. Да са много здрави и щастливи, обичани и желани. Нека са отворени към света, защото той ги очаква с огромно нетърпение и любов и с усмивка да приемат новото начало.

Боряна Тодорова, 33 год., Варна

 
На бебетата, които ще се родят през 2010 г., пожелавам здраве, да растат щастливи и обичани от своите родители. Да имат безгрижно детство, късмет, за да постигат всичко с лекота, и щастието да ги съпътства през целия живот.

Сабина Рафиева, 28 год., Варна