Страхът ли е най-силното чувство? Това ли е чувството, по-силно от желанието, от омразата, вината, яростта, по-силно от верността? Дори и от любовта?

Намерихме най-забавния начин да отговорим на всичките тези сложни въпроси. Заплетени в история за параноя, за онези случайности, които определят живота ни, посолени от горе до долу с много искрен смях – по този начин преобразени ще видите отбран тандем от герои в постановката „Опасно за живота“.

Те се нуждаеха от герой, а извикаха злодей.

Режи Дефорж (в ролята - Асен Блатечки) е известен милионер, който попада в големи неприятности заради опасността да бъде отвлечен и ограбен. Бизнесменът живее в привидно неоснователен, но сковаващ страх, че всеки момент ще бъде отвлечен за откуп. И тъй като винаги е бил прецизен в каквото и да се захване, той решава да се опази от застрашаващите го обстоятелства предварително. Домашната му прислужница (играе Милена Маркова) започва тренировки по карате, а красивата му съпруга (играе се от Невена Бозукова) живее в позлатената клетка на общия им дом. Съседът им (актьорът Стефан Иванов) ги посещава всеки ден с все по-голям риск за живота, но чашата прелива, когато Режи наема Серж Мигал (в ролята – Асен Лозанов), с който ще трябва да свикне цялото семейство, за да бъдат научени на правилата на живот под обсада.

„Опасно за живота“ на  Viva Arte Thetre e един миш-маш от екшън и комедийна страст, комбинацията от които създават вероятност за истинска експлозия. Най-вече от смях и аплодисменти!

1 март, открита сцена „Сълза и смях“ (гр. София).

С билети може да се снабдите на касата на открита сцена "Сълза и смях" (телефон: 02/987-58-95) и он-лайн на сайта на сцената.