Мили родители, представяме ви един различен конкурс, в който вашите сладки бърборанчета да се включат - ,,Деца разказват… смешки‘‘. Автор на инициативата е Мила Боги, прекрасна млада жена, майка и професионалист, част от екип, осъществяващ най-иновативните проекти глобално в сферата на устойчивото развитие и зелената енергетика.

Знаем, че децата всеки ден ни изненадват с нови бисери - разбирайте смешки, а какво по-хубаво от това тези съкровища да бъдат споделени надлъж и нашир. Разбира се, щом има конкурс, то има и награда. В случая тя е малък плейър Yoto Mini стойност 70 евро. Изключително полезно устройство за всички родители, които не искат наследниците им да бъдат отглеждани предимно от екрани.

ИДЕЯТА

Всички финалисти ще бъдат събрани в общ АУДИО запис. Целта на конкурса е да се направи общ аудио запис от децата за децата (а и за техните родители), за да можем всички заедно да се насладим на много детски смях и забавни истории. Записът ще бъде споделен за свободно сваляне за всеки от участниците.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ?

1. Изпратете своя аудио запис в приложение до [email protected].

Не се приемат видео записи (но все пак ви подсказвам, че можете да извлечете аудио от вече заснети видеа, така че ако имате някоя смешка в архива, можете да изпратите и нея.  enlightenedЗа целта удобни са приложения за обработка като CapCut.

Важно! Ако можете, изпратете и смеха на детенцето си, това ще добави допълнителен весел елемент към финалния запис.

2. Напишете първото име и възрастта на детето в мейла. (не изпращайте друга информация за своите деца)

3. Напишете в имейла кратко съобщение “Съгласявам се аудио записът да се използва в общ запис с детски смешки, воден от Мила Боги и да бъде публикуван. Съгласявам се да бъдат обработвани личите ми данни за целите на този конкурс.” Ако не изпратите своето съгласие, детето ви няма да може да участва в конкурса и няма да може да бъде включено в общия финален запис, нито пък да спечели наградата.

4. Крайният срок за участие - до 31 янурари 2024.

Научете повече за конкурса, журито и Мила Боги ТУК