За децата и върховете сме говорили много, имайки предвид обаче малките-големи успехи на вашите наследници. Е, днес отправяме поглед в друга посока - добрият пример, любовта към природата, движението, семейното време на чист въздух сред красиви гледки. За това ни вдъхнови актрисата и модел Луиза Григорова, която сподели снимки в своя Фейсбук от едно чудно приключения на членовете на нейното семейство. Ето какво написа чаровната майка към тях:

,,Първи покорен връх за Бран! До сега сме качвали Черни връх само от Алеко, съответно в главата ми никога не е стояла възможността да отидем с Бран, но миналата седмица @radinadumanyan ме подсети, че от Витошко Лале лифтът си работи и те качва на метри от върха.

Внучката на Глория я изненада на концерта в НДК

Маршрутът от лифта е супер лек и подходящ и за малки деца!

Приказна погача за внучката на певицата ДесиСлава

В чайната има вкусен обяд и напитки, гледките са ясни, поляната е супер за игри(за който не е бил), после на начална станция на лифта долу има чудно барче с мили хора, идеално за по кафе, напитка, сладолед и батут за скачане. Страхотен ден с гарантиран сън''.

И на вас, мили читатели, желаем да прекарвате повече специални моменти с децата - работата може да почака, но годините, докато те са малки, не чакат никого, а отлитат неусетно.

Снимки: Фейсбук: Luiza Grigorova-Makariev