Родителите на детето споделят защо мъничето се нуждае от помощ"

,,Здравейте, мили хора!

Няколко месеца след раждането на Криси забелязахме, че нещо не е наред. По повод асиметричното използване на горни и долни крайници е направена консултация в гр.София. Диагнозата на Криси е: Специфично разстройство в развитието на двигателните функции, подкрепено с термина Централно кординационно смущение (3-та средна степен); Асиметрично разпределение на мускулния тонус повече в ляво. Предписано му е: Кинезитерапия по Войта, Ерготерапия, Електростимулация, Термотерапия със стречинг, Хипербарна оксигенация, Транскраниална магнитна стимулация, Логопедична терапия.

Филип Плейн стана баща за четвърти път

Вече 9 месеца провеждаме ежемесечни двуседмични рехабилитационни курсове в Специализирана Болница за Рехабилитация на Деца с Детска Церебрална Парализа "Света София", гр. София.

Лео Бианки се ожени за своята Лучия след 20 години любов и две деца

От м.Май на Криси рехабилитационни процедури ще се правят и в Плевен. И тук идва момента, в който имаме нужда от Вашата помощ.

10 от най-известните майки на момчета в България

За да може Криси да продължи лечението си в София и осъществи такова в Плевен, Криси ежемесечно се нуждае от около 4 300 лв. за рехабилитации. Кристиян е едно прекрасно малко момченце, което има нужда от Вашата помощ, за да има пълноценно детство и нормален живот!''.