През септември вниманието ни прикова една специална събота – (11.09.21), по време на която имахме честта и удоволствието да се видим на живо с бъдещи и настоящи родители. Успяхме да сътворим това чудесно мероприятие съвместно със „Слингомания“. Освен на богата програма с полезни и интересни лекции от доказани специалисти се порадвахме и на изложение на продукти за мама и бебе, създадени с мисъл и любов към здравето и природата.

Беше вълнуващо да сме отново заедно след толкова дълга раздяла, макар никога да не сме спирали да бъдем до вас благодарение на онлайн предаването „С „9 месеца“ на училище“. Виртуалните срещи обаче трудно ще победят романтиката на живия контакт.

Говорихме си за кърмене с Олга Дукат, акушерка, обърнахме внимание на бебеносенето след появата на бебето с Ани Събева, консултант по бебеносене, д-р Данаил Илиев, акушер-гинеколог, МБАЛ „Надежда“ сподели важна информация за проследяването на бременността и раждането. С Яна Данаилова, нутриционист, се потопихме в света на пълноценната храна през 9-те месеца, а Трендафил Джингаров от Магналабс допълни цялостната картина относно подходящите хранителни добавки при планиране, бременност кърмене. И така, говорейки си за здраве, научихме повече за пробиотиците, вътрешния мир и harmonica от Ивон Тодорова.

Как да избираме бебешка козметика и защо етикетът наистина има значение – ни сподели Силвия Павлова от Wooden Spoon – биокозметика за малки и големи. Въпросите валяха и по време на участието на д-р Витан Витанов от Академия Първа Помощ, който на практика демонстрира как да реагираме при спешни състояния на детето.

Завършихме динамичния ден с разговор за бебешко спа, релакс, спокоен сън на мъниците и сбогуване с коликите – няма тайна, има Baby Spa White Lagoon и прекрасната Михаела, която стои зад проекта. Именно тя поднесе и големите изненади, предоставени от Baby Spa по време на дългоочакваната томбола.

Освен да се учим, ние умеем и да се наслаждаваме, затова по време на паузите гостите имаха възможност да се запознаят отблизо с продукти, подходящи за бебета, деца и цялото семейство. Свои оазиси в уютния дом на ART Izba имаха партньорите ни от Хармоника, Шушулка, Wooden Spoon, Forever Living, Mganalabs, „Слингомания“. Всички гости получиха подаръци от IVENTAS и Water Wipes. За изобилната хидратация на присъстващите се погрижиха от Gastronom.bg