На почивка с деца? Може би към момента тази комбинация ви звучи утопично, реалността обаче ще се окаже друга, при това по-хубава, отколкото сте си представяли.


Синьото лято е в своя разгар, преди на натоварите куфарите в багажника, помислете добре какво НЕ бива да пропускате из „съкровищата“ на детето. Всъщност ние ще ви помогнем, създавайки малък наръчник, посветен на топиграчките, подходящи за морската ваканция.


Започваме с топка Peppa pig


Бюджетно и наистина чудесно решение за забавления на брега и във водата. Разбира се, че децата обожават играта с топка, но когато тя е с любимия им анимационен герой, вашият коктейл на шезлонга е гарантиран.

КУПИ>>>


Продължаваме с фризби ринг, който изключително добре пасва на слънчевата обстановка


Тук получавате две в едно – удоволствие и за детето, и за татко му, който да се включи в купона, докато мама чете любима книга. 

КУПИ>>>


Става все по-хубаво, защото имате опция да замените добре познатия пластмасов летящ диск със страхотно гъвкаво и издръжливо фрисби, което трудно ще счупите, дори да опитвате

КУПИ>>>


Внимание, водни пистолети на хоризонта

Тук няма две мнения – без това не може, защото цялото семейство се забавлява – от най-малките, до най-големите!

КУПИ>>>


Морска класика – водно кресло жълто пате


Удобно (в двата си края разполага с дръжки, с помощта на които качването е много по-лесно), красиво и обичано от всички деца. Освен това е с въздушни камери за по-голяма сигурност. В комплекта е включена лепенка.

КУПИ>>>


А накъде сме тръгнали без плавници?

Подходящи за гмуркане или тренировки по плуване.

КУПИ>>>


Плажни удоволствия за дребчовците с кофичка, състоящата се от 5 части

Този атрибут спомага за развитието на аналитичната мисъл и творческата нагласа при децата – решено е, взимаме го! (налични са подходящи цветове и за момиченца, и за момченца).

КУПИ>>>


Кой обича да гледа под водата? Вашето дете със сигурност! Маска за поглед към подводния свят


Дори да изпитва страх в началото, след няколко леки тренировки и вашата подкрепа, наследникът ви ще се превърне в запален любител на гмуркането.

КУПИ>>>
 
От всички чудесни идеи съществува богат избор на цветове, форми, размери и видове – поръчайте лесно, бързо и с удоволствие от kidso.bg! А ние ви пожелаваме солени морски дни, сладки изгреви, топли залези.