Интересно приключение е родителството – появата на дете е емоционално и очаквано събитие, което ни въвежда в един напълно нов свят, който включва и напълно неочаквани предизвикателства. Защото, съгласете се, колкото и опит да споделят близки и познати с вас, нищо не може да се сравни с личните преживявания или с други думи – с бебето се раждат и родителите.

Да, всеки родител е различен, всяко дете – също, но едно остава общото между всички майки, татковци и техните бебоци – имат нужда от подкрепа, грижа, внимание, от някого, на когото да се доверят. Хм, именно такъв верен другар, в своя град и квартал, родителите имат в лицето на dm България! Впечатляващо е колко богата палитра от продукти за бебето и малкото дете откриваме на рафтовете.

,,Моят ден започва рано, особено сега, през лятото, се старая да разхождам бебето (5 мес.)  и кака му (2 год. и 5 мес.)  в парка още преди 10:00 часа. Наша минисемейна традиция е задължително да минем и през dm, тъй като магазинът ни е по път. Винаги откривам по някое съкровище за малките, а откакто използвам мобилното приложение, вече се възползвам от промоционални талони – например, последно за пелени…‘‘споделя Хриси Славчева от София

Ние пък се вдъхновихме и решихме да ви представим някои от най-любимите ни герои от марките babylove и, разбира се, dmBioheart

Започваме с babylove Четка за шишета и биберони Premium 2в1 хигиената в дома на бебето е поставена на пиедестал. Важно е шишетата и бибероните да бъдат почиствани всекидневно и то безкомпромисно, за тази цел, без колебание, доверяваме се на четката за шишета.

Съвсем естествено продължаваме с  babylove Чаша за пиене Ден и нощ – лека, удобна и безопасна за употреба, тази чаша е чудесен преход към ,,по-различното‘‘ от бутилката за мляко. И така, неусетно, детето вече пие самостоятелно вода/чай с любопитство и желаниe.

А там, където хигиената и течностите се срещат, несъмнено се нуждаем и от babylove nature Подложки за повиване. Лесно преносими – не само във всяка стая у дома, но и навън в парка, по време на път, на разходка в мола или… буквално навсякъде.

Няма как да пропуснем и грижата за кожата. babylove Бебешко мляко за тяло Sensitive, 250 ml, чиято формула подхранва, хидратира, защитава и изобщо умело обгрижва бебешката кожа. Формула без микропластмаси и водоразтворими чисто синтетични полимери.

,,Бибката‘‘, дами и господа, е важна част от семейството, макар и до време. Затова на вашето внимание нека изгрее – babylove Симентричен латексов биберон залъгалка, подходяща за бебета и малки деца на възраст от 5 до 18 месеца, която допринася за естественото развитие на челюстта. И бъдете готови - залъгалките се губят често, а понякога ни трябват много, така че, изгодната цена, в комбинация с качествата на продукта, е огромно предимство.

Друг приятел на малчо е дрънкалката – тя го интригува, изумява, забавлява, помага му да изучава нови звуци и движения, както и да стои по-дълго по корем, опитвайки се да я достигне. Нейно величество babylove Дрънкалка от плат е чуден подарък за всяко бебе.

Пссст, време е за захранването! През първата една година се създават хранителни навици, изграждат се вкусовите предпочитания, детето опитва, опознава текстури, аромати, цветове. Разнообразието е в основата на успеха, но как мама може да бъде на фронта в кухнята всеки ден и то по няколко часа?! Изобилие за бебешкото меню обаче ни очаква в dm. Едно чудесно предложение е babylove Доматено и зеленчуково пюре с паста,190 g, подходящо за бебета от 5-месечна възраст. Много важно: Без ароматизатори, без добавена захар, без добавена сол, био, съобразено с нуждите на бебето.

След зеленчуците е време за плодовете, нали? dmBio Био плодово пюре от ябълка, банан и ягода с пълнозърнести ядки, 100 g – много подходящо за следобедна закуска, побира се в чантата на мама, не заема място и не тежи. ,,Ам-ам‘‘— бързам да стана голям!

babylove Био детска каша Ябълка и праскова – вкусът е истински, консистенцията – приятна за детето, а съставът – любим на мама и тати. Какво повече да кажем освен – нямаме търпение за закуската…

Засега - толкова, вярваме, че с настоящите предложения, които са и лично изпитани, ще сме полезни на вас - родителите! Пожелаваме ви да пазарувате с усмивка и трайно изгодно в dm България.