5-годишно момиче се грижи за малкото си болно братче


Джоел Виликнсон е на 3-годишна възраст и страда от прогресивна мускулна дистрофия. Болестта бавно отслабва мускулите му и лекарите очакват в бъдеще да има нужда от инвалидна количка. За съжаление, смятат, че не му остава живот повече от 20 години. Семейството на малкото момче се опитва да направи живота му по-радостен и лесен.

Неговата сестричка Фобе изпитва необятна любов към малкото си братче, тя се грижи за него у дома и в училище. Играе с него по специален начин, който да не го натоварва, облича го, помага му да рисува и да се движи. Тя е най-добрият му приятел, твърде много отговорност за едно малко дете…Дори отказва да се включи в забава с други деца, ако игрите не са подходящи за Джоел. Момичето е едва на 5 години, но е невероятно силно духом и не се предава в ръцете на страха, въпреки че знае каква опасност е надвиснала над брат ѝ.


Джоел се сдобил със страшната диагноза преди 6 месеца, когато родителите му забелязали, че има затруднения в развитието и ходенето. След лошата новина семейството било съсипано, но и твърдо решено да внесе повече щастие в живота на детето си.

Всички си мечтаят медицината да напредва още и да се намери изход от тази безнадеждна, към настоящия момент, ситуация. Единственото, което имат, е надеждата, че всичко ще се нареди! Колко време им остава с любимия им син? Този въпрос е без отговор! И тук идва ред на вярата – в чудеса, в успех и по-светли дни! Дай Боже!