,,Моят дом е моята крепост‘‘ – израз, който важи с пълна сила за повечето хора, особено за семействата с деца. И все пак, нека се замислим – възможно ли е домът да ни дава сигурност, ако първо ние не сме му осигурили подобна? Не.

,,9 месеца‘‘ вярва, че слабата информираност на хората относно възможностите за застраховане е социален проблем. За жалост, мнозина пропускат важния аспект, свързан със застраховката. И – да, вземането на подобно решение е на първо място, инвестиция и отговорност към имуществото. След това идва ред на финансовата стабилност и спокойствие.

„Бонус дом+”

Ако попитате едно дете какво е ,,Бонус дом+‘‘, то ще ви отговори - ,,място на усмивки, любов, грижа, закрила…‘‘. Всъщност е точно така, макар да става дума за полицата „Бонус дом+” на „Булстрад“. Защо тя изпъква сред другите подобни възможности на пазара ли? „Бонус дом+” е предназначена както за имоти, така и за движимо имущество, намиращо се в жилището.

Нещо повече - ,,Бонус дом+” може да покрие и соларна инсталация за собствени нужди на застрахования. Полицата също обхваща най-често срещаните непредвидени събития – досещате се, става дума за пожар, наводнение, земетресение (България е земетръсна зона и рискът от разрушително земетресение е съществен), късо съединение или токов удар, кражба и щети от влизане с взлом или при опит за такова. Но освен самото имущество, застраховката пази и обитателите – вас и вашите деца като покрива разходите, в случай че някой от домакинството претърпи злополука.

Застраховката включва още атрактивни покрития, например – загуба на доход от наем (звучи впечатляващо, така е), в случай че имотът е пострадал: разходи за отключване на брава и разходи за издаване на документи, разходи за вреди, причинени от домашен любимец. С една дума –  дава ви свободата да бъдете с няколко стъпки напред, предотвратявайки бъдещи финансови загуби.

С мисъл за семейния бюджет

Услугата е достъпна, можете да си позволите застраховката без да изпитвате сериозни затруднения и да си подарите спокойствие. Вие избирате дали да платите ,,Бонус дом+” еднократно, или на четири равни разсрочени вноски, без допълнително оскъпяване.

Гаранция за професионализъм

Надежден и финансово стабилен – така ще опишем застрахователят заслужаващ доверие. „Булстрад“ има над 60-годишна история. Част е от голяма международна група и през времето се е утвърдил като най-подходящият партньор, на когото клиентите в цялата страна могат да разчитат.

Независимо от негативните обстоятелства компанията е в състояние да изпълни своите задължения. А вие - планирайте, отдъхнете си, че сте се погрижили и благодарете на своята висока финансова култура, избирайки ,,Бонус дом+”.