Всяка майка знае какво предизвикателство е пазаруването с бебе в супермаркета. Мъничето ни може да не е в настроение в момента, в който сме решили да пазаруваме. Често се увличаме в покупките, а идва моментът за хранене – да, малкият човек решава да ни съобщи с цяло гърло този факт. Или пък е настанало време за смяна на пелената, което също става причина да огласите магазина по-силно и от високоговорителите вътре. 

Бутането на бебешка и пазарска количка едновременно също не е лесна работа – лавираме между рафтовете, опитваме се да завием с двете превозни средства едновременно или пък тъпчем багажника на детската количка до краен предел. Вярно е, че жените притежават суперсили, но все пак, сигурни сме, че заслужават друг сценарий.

Често това ежедневно занимание се превръща в изнервяща до краен предел ситуация, както за бебето, така и за майката. Картинката е ясна – опитваме се да се измъкнем колкото се може по-бързо от супермаркета, в резултат на което задължително забравяме да купим още нещо, което ни е трябвало. Има ли смисъл да напомяме, че отстъпването на ред на опашката е митично събитие, на което са ставали свидетели малцина – не се надявайте да ви случи. А накрая, със сетни сили се опитваме да замъкнем торбите до вкъщи. Може би гореспоменатата епопея има и добри страни – мускулна треска, която да ни напомни, че отдавна не сме имали свободен час за фитнес.

Разбира се, много от нас разчитат на помощта на половинката за ежедневния пазар, но няма ли да е чудесно да спестим на любимия човек времето за пазар след изморителния работен ден, за да го прекараме вкъщи всички заедно?

Особено популярно в чужбина за хора, които са в нашата ситуация, е онлайн пазаруването. Да избираш хранителни стоки от уюта на дома си бързо и лесно през мобилния телефон и да ги получаваш още същия ден до вратата, със сигурност пести много време и стрес. В България тази услуга отскоро набира популярност с няколко основни играча, а нашият любим онлайн супермаркет е Kolichka.bg 

Харесваме го, защото предлага над 10 000 висококачествени продукта на изгодни цени. Пазаруваме всичко, което ни трябва от уюта на дома си и в удобно за нас време – например, докато бебето подремва, а ние пием сутрешното си кафе. 

Платформата предлага удобни часови слотове за доставка – можем да планираме доставката в удобен за нас момент, а доставчиците качват всички покупки до вратата, за да не се налага да излизаме пред входа, когато сме сами с бебето вкъщи. Велико, нали?!

В Kolichka.bg откриваме огромно разнообразие от бебешки продукти -- над 270 предложения. Най-предпочитаните марки адаптирани млека в различни разновидности, спрямо нуждите на детето. Разнообразни марки, видове и размери пелени. Можем да избираме от богат асортимент бебешки пюрета – плодови, зеленчукови и месни пюрета с марка Hipp, огромно разнообразие от вкусове на доказалия се във времето български бранд Ганчев, качествените пюрета Nestle Gerber, както и премиум марката с биосертификат Alce Nero.

Не на последно място сайтът предлага най-предпочитаните брандове бебешка козметика – Baby Dove, Nivea, Бочко, Johnson’s, Mixa, Здраве бебе, както и биокозметиката на Friendly organic. И още много неща, които са от ежедневна необходимост за всяко семейство с бебе или малко дете  – бебешка вода, сокове и чай, бисквити, сухари, каши, мокри кърпи и други. 

Освен всичко необходимо за бебето, в Kolichka.bg откриваме богат асортимент на пресни плодове и зеленчуци, свежо месо и впечатляваща селекция от над 100 вида прясна риба и морски дарове. Пакетирани храни, домакински принадлежности и препарати, както и мъжка и дамска козметика и дори храни и аксесоари за домашни любимци. Сайтът предлага и голяма селекция от специализирани храни – био, веган, безглутенови и др. 

Особено полезна за всяка заета майка е селекцията #ИзгоднаКоличка , в която откриваме над 400 продукти, купувани ежедневно от всяко домакинство (хляб, сирене, масло, кайма, кашкавал и др.) на гарантирано най-ниски онлайн цени. Това определено пести време (вече няма да е необходимо да сравняваме изгодни оферти), а разбира се – и средства. 

А защото тепърва навлиза на пазара на онлайн супермаркетите, в момента Kolichka.bg предлага и специална оферта  за всички свои нови клиенти – 25 лв. отстъпка от първата поръчка, както и цели 3 месеца безплатна доставка! 

Не пропускайте да се възползвате от това неустоимо предложение, гарантираме, че ще се влюбите в онлайн пазаруването на хранителни стоки и то ще се превърне във Ваш незаменим помощник относно пестенето на ценно време, финанси и стрес!