В началото на май в София отвори врати първият шоурум на онлайн бебешкия бутик Nicolle Baby. Сайтът, който от години разчита основно на продажбата на български продукти, открива своята първа физическа локация в отговор на нарастващата популярност на марката. До 13 юни бъдещите и настоящите родители ще имат удоволствието да се възползват от ексклузивни цени.

Там, в уюта на 100 квадратни метра, клиентите на Nicolle Baby ще могат да видят на живо голяма част от артикулите, предлагани в сайта на онлайн бутика. Всеки продукт е представен с много старание, отношение към детайлите и любов към клиентите и техните деца. Яркото желание на собствениците на бранда да предложат максимумът на хората, които избират марката, е символ на уважението и индивидуалния подход към всички тях.

Концепцията на Nicolle Baby за бебешки и детски мебели е те да бъдат български, защото са качествени, на добра цена и, разбира се, както вече споменахме -- произведени в България, или иначе казано -- Най-доброто, специално подбрано за вашето дете.

В магазина могат да се намерят представителна част на мебелите на основни български производители – кошарки, легла, гардеробчета, скринове и аксесоари. На ръка разстояние от посетителите са позиционирани богат набор от дрехи, текстил и спални комплекти, както и широк избор от колички. 

Сред някои от най-интересните продукти, които могат да се намерят, са:

Бебешка кошара Тони

Бебешка кошара Тони може да бъде с подвижна или неподвижна решетка. Тя е естетичен избор за спокойния и непробуден сън на бебето. Със своите атрактивни размери Тони дълго време ще заема важно място сред любимите аксесоари на детето. Чрез трите нива на регулиране на матрака ще усетите една от практичните концепции при моделирането на продуктите. В магазина всички клиенти могат да видят, не само как изглежда, но и да получат инструкция, как се регулира и се използва по-най-добър начин.

Бебешка кошара Лейди

В магазина има показани и от по-сложните 6 в 1 кошари и легла, които сайтът предлага. Характерно за тях е, че порастват с детето и след време могат да се използват като по-голямо легло, бюро и отделен шкаф или бебешка кошара, по-голямо легло и шкаф. Един от най-атрактивните модели има люлеещ се кош с възможност за застопоряване. На разположение на родителите е и скрин за повиване с ракла, който може да се мести от двата края на леглото, а раклата е с голям обем и побира много бебешки принадлежности.

Бебешка количка МОНИ ALMA

В шоурума могат да се намерят и голяма част от детските колички, предлагани в сайта. Една от тях е Alma, с която разходките в парка ще бъдат удоволствие и лесно ще се придвижвате навсякъде, където пожелаете. Моделът е подходящ за новородени бебета и деца с тегло до 15 килограма. Количката е стилна, функционална, модерна и изключително маневрена. Конструкцията й е изработена от много лек алуминиев материал, което я прави лесна за управление. За да осигурите максимален комфорт на Вашето мъниче, може да регулирате облегалката и седалката до позицията, която е най-удобна за него.  

Бебешка количка 2в1 Baby Merc Mango Black

Изложени в магазина са и по-сложните колички от вида 2 в1 и 3 в 1, които любезните консултанти на Nicolle Baby демонстрират на всички посетители. Количките от по-високия клас разполагат с модерен и уникален дизайн, неповторим комфорт и практична функционалност. Създадена специално да отговори на всички нужди на съвременното семейство. В конкретната количка има различни части, които могат да се комбинират, в зависимост от сезона и възрастта на бебето. Тя се предлага и с кошче за кола, така че родителите да могат да купят всичко накуп, спестявайки средства и време.

Офлайн удобство в онлайн магазин

В магазина могат да бъдат поръчани и изпробвани всички артикули, налични в сайта. Ако някой от тях отсъства, той може да бъде осигурен за кратко време, директно от склада на компанията. Магазинът е и мястото, на което всеки, желаещ да провери как изглежда това, което ще купи, може да го измери, изпробва, или да получи информация за сглобяването му.

За Nicolle Baby

Бебешкият бутик Nicolle Baby е онлайн магазин с богат асортимент продукти за бебето – легла, скринчета, гардероби, цялостно обзавеждане на бебешка стая, матрачета, спални комплекти и текстил, бебешки колички и още необходими аксесоари.

Характерно за магазина е предлагането на продукти на достъпно ниски цени, защото политиката на бранда е, че всяко бебе заслужава да бъде заобиколено от комфортна обстановка през всеки ден от живота си.

Друго, отличаващо онлайн магазина, е това, че предлага безплатно изпращане на мостри на избраните цветове за бебешките легла на бъдещите родители, за да бъдат сигурни, че харесаният цвят е точно това, което търсят.

Стоките в магазина са с доказан произход и отговарят на всички норми и изисквания. Всеки артикул притежава 12 месеца гаранция. Централата на компанията е в България. Първият шоурум на Nicolle Baby е на адрес гр. София, кв. Младост 2, бл. 261Е - магазин 2, партер, и е с работно време от понеделник до петък от 10:00 – 19:00 ч., а в събота до 17:00 ч.