Ароматът на първите зюмбюли и нежното докосване на пролетното слънце ще носят специална магия за вас в очакване на голямото събитие. Ако пък то се случи навръх Възкресение Христово, според поверията вашето мъниче ще е дарено с особена небесна благодат. До момента на първата ви среща „на живо“ обаче не спирайте да общувате с него – за майчината любов границите на утробата са лесно преодолими...

Говорите ли на бебето в корема?


Много обичам да слушам музика и когато съм вкъщи, непрекъснато пея на бебето и често танцувам. Вечер, когато бъдещият татко се прибере от работа, не пропуска да му поговори, а бебето започва да се движи по-активно.


Елизабет Гранвил, 28 год., бременна в 32-рата г.с., младши брандмениджър

Имам по-голяма дъщеря, която много обича да говори на бебето в корема ми. Тя ни провокира и ние с таткото да му говорим. Забелязала съм, че когато аз съм в добро настроение или си сложа ръката върху корема, бебето веднага започва да рита.
Ирина Филипова, 36 год., бременна в 28-ата г.с., държавен служител

Нито аз, нито бъдещият татко пеем на бебето. Когато обаче то започне да се движи и да рита, и двамата му говорим. Казваме му, че сме щастливи и го очакваме с нетърпение.

Христина Василева, 27 год., бременна в 33-ата г.с., продавач-консултант