Наградата от миналия брой спечели Надя Найденова за номинацията на съпруга си.

Аз наистина съм щастлива жена, защото имам до себе си двама невероятни мъже. Единият е прекрасният ми син Александър – усмихнатото малко ангелче, а другият е чудесният ми съпруг и баща на детето ми – Йордан. С него сме заедно от 5 години – години, през които е проявявал голяма любов и грижи към мен. Едва ли има друг толкова всеотдаен и грижовен мъж.
Искам да благодаря на своя съпруг, че през цялата ми бременност беше до мен и откликваше на всеки мой каприз. След като родих нашия син, той пое смяната на пелените и храненето, тъй като аз не кърмех. Благодарение на съпруга ми аз разполагах с много време, за да си почивам. Той беше до нас цели 4 месеца – беше си взел голяма отпуска, за да се грижи за Алекс и мен.


Алекс вече е на 7 месеца и всеки ден ни изненадва с нови постижения. Непрекъснато се смее, пълзи, изправя се сам и обикаля по решетките на леглото си. Вече има 6 зъбчета и с тях доста добре си хапва бисквитки и солети.
Всяка сутрин се събуждам с усмивка и благодаря на Бога, че животът ми е приказка. Да си майка и обичана жена, е неописуемо!


Мама Надя