Аз съм бебе Евгений и с мама много искаме да разкажем колко сме щастливи, че имаме татко Спартак. Той със сигурност е най-прекрасният баща и съпруг, а и най-грижовният.


Преди да се родя аз, татко пренареди и почисти целия апартамент, за да е готов за моето пристигане. Когато се прибрах от родилния дом, той се грижеше всеотдайно както за мен, така и за мама, която трябваше да се възстанови след раждането ми. Тези нежни грижи продължават и до днес. От човек, който нямаше никаква представа за бебешките работи, татко Спартак се превърна в истински експерт по пелените за еднократна употреба, кашите и пюретата. Освен че ходи на работа, той неотлъчно присъства на всички детски консултации, така както идваше винаги и на женските консултации по време на бременността на мама. Нашият татко умее всичко – от смяната на пелените, храненето, разходките, игрите, та дори и къпането всяка вечер. За да помогне на мама да се възстанови по-бързо, той се премести да спи при мен, да стои буден, когато имах колики, и да бди над съня ми.

Няма нещо, което татко Спартак да не може да направи за мама Ивелина и за своя малък бебчо. Той всеки ден го доказва с нежността и търпението си, с любовта и грижите, с които ни обгръща непрекъснато, с разбирането и всеотдайността си и с уюта, който внася в нашия щастлив дом.
Искам да благодаря на татко Спартак за всичко, което прави за мен и за мама!